Wii Sports Resort

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Party & sport

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  Wii Sports Resort Artikelen

  Top 10 beste vakantie games - Lekker digitaal ontspannen!

  De zon brandt alles en iedereen weg, de airco draait overuren en de nachten zijn bloedheet. Je raadt het al, het is weer hartje zomer. Het is de tijd van veel zweten, maar ook de tijd van rust en ontspanning. Deze top 10 beste vakantie games geven je een heerlijk zomers gevoel tijdens het gamen!

  De 10 best verkochte games aller tijden - Dat is een hoop!

  Er zijn in de afgelopen eeuw al een hoop spellen over verschillende toonbanken in de wereld gegaan, maar wat zijn nou de best verkochte games aller tijden? Wij zochten het voor je uit! Het zal je nog verbazen hoe ontzettend vaak deze spellen zijn verkocht.

  Wii Sports Resort Review

  Toen Wii Sports samen met de Wii gelanceerd werd in 2006, werd dit spel heel goed ontvangen. Vorig jaar tijdens de E3 werd de nieuwe accessoire Wii Motionplus! aangekondigd en tevens werd bekend gemaakt dat er een nieuw deel van Wii Sports op de markt zou komen. Kan Wii Sports Resort dankzij de nog betere precisie het eerste deel overtreffen of valt het toch zeer tegen?

  Wii Sports Resort Preview

  Iedereen die een Wii koopt krijgt hierbij tevens het spel Wii Sports. In dit spel kun je vijf verschillende sporten met je Mii spelen, door gebruik te maken van de motion controls. Tijdens de E3 toonde Nintendo de opvolger van deze zeer geliefde game, maar wordt dit spel een waardig opvolger?

  Wii Sports Resort Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Nintendo bevestigt prijsdaling Wii en budget games

  Nintendo heeft vanmorgen gereageerd op de geruchten over de Nintendo Selects budgetreeks en de Wii prijsdaling. We mogen twee nieuwe Wii console bundels verwachten voor ongeveer €150,- en 'Nintendo Selects' is de nieuwe budgetlijn met een aantal toffe games voor gereduceerde prijzen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.