Wii Fit U Artikelen

  Nintendo eShop Update: Wii Fit U en Brilliant Hamsters

  Nog eventjes en stille januari is voorbij, maar deze week blijft het vooral voor 3DS-bezitters nog wel erg rustig in de eShop. Op de Wii U vind je toffe koopjes. Welke, dat lees je hier.

  Nintendo eShop update: Level-5-aanbiedingen

  Heb jij toch niet van Sinterklaas gekregen wat je echt wilde? Misschien kan een toffe nieuwe download of een prijsverlaging je blij maken. Dit is wat je op Wii U en 3DS kunt vinden deze week.

  Wii Fit U Review

  Het is één van de topgames van Wii geweest, Wii Fit. Het Balance Board heeft weinig voeten op zich gehad de laatste paar jaar, maar nu mogen de AA-batterijen weer worden aangeschaft. Wii Fit U is er en die maakt volop gebruik van Nintendo’s game-attribuut.

  Nintendo eShop Update: Castlevania en Wii Fit U

  Is je 3DS opgeladen? Heb je je gamepad wel in de standaard gezet? Zorg dat je Nintendo-apparaten er weer klaar voor zijn, want deze donderdag vind je weer fijne games in de eShop.

  Wii Fit U Nieuws

  Wii Fit U weer uitgesteld

  Vandaag maakte Nintendo bekend dat Nintendo's Wii Fit U een weekje is vertraagd. Het balanceboard spel werd in juni van dit jaar ook al uitgesteld tot in december.

  Gratis proefversie voor Wii Fit U in november

  Nintendo biedt Wii U-bezitters de kans om een gratis proefversie van Wii Fit U te downloaden. Na het downloaden en gebruiken kunnen spelers 31 dagen lang gratis gebruik maken van Wii Fit U.

  Wii Party U en Wii Fit U uitgesteld tot de winter

  Twee van Nintendo's eigen games voor de Wii U, namelijk Wii Party U en Wii Fit U, zijn uitgesteld tot aanstaande winter. Beide games zouden eigenlijk rond de zomer lanceren, maar dat gaat dus niet door.

  Wii Fit U aangekondigd tijdens E3

  De nieuwe Nintendo-console Wii U krijgt een eigen variant van Wii Fit, genaamd Wii Fit U. Een logische keuze, aangezien de twee eerdere Wii Fit-games intussen al 43 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.