We Happy Few

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & vechten

  Gemaakt door Compulsion Games en uitgegeven door Compulsion Games

  We Happy Few Artikelen

  Top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe

  Een abonnement op Spotify voor muziek, een abonnement op Netflix voor films en series en een abonnement op de Xbox Game Pass voor games. Het kan allemaal tegenwoordig. Jouw favoriete games kunnen, voor 10 euro per maand, worden gespeeld. Te veel keuze? Dit zijn de top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe.

  De acht meest duistere games - Van Limbo tot Manhunt

  Halloween komt er weer aan! Als jij aan Halloween denkt, dan denk je natuurlijk aan horror en andere duistere aspecten. Maar als je dan naar games kijkt, wat zijn dan de meest duistere? Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet in de acht meest duistere games!

  Vijf features in We Happy Few - Allesbehalve vrolijk [gespeeld op E3 2018]

  Een game waarin drugsgebruik en een totalitaire staat die zijn burgers weghoudt van de waarheid centraal staan? Het is de premisse van We Happy Few, die op de E3 van 2016 werd getoond. Wij kregen de kans om de game te spelen bij de E3 twee jaar later. In deze special lees je vijf features in We Happy Few.

  Top 10 beste E3 2018 Xbox One X games - Tranen van vreugde

  De Xbox One X heeft dit najaar weer genoeg te doen. Op E3 2018 werden er verschillende spectaculaire games getoond. Tijd om het maximale uit je Xbox One X te halen met de tien beste E3 2018 Xbox One X games.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  We Happy Few Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Nieuwe Xbox One Limited Edition controller onderweg

  Er komt een nieuwe Xbox One Limited Edition controller aan. De nieuwe controller heet de Sport White Special Edition controller en zoals de naam al doet vermoeden is de controller voornamelijk wit. De controller is afgewerkt met wat witte accenten.

  Nieuwe Xbox Game Pass games onthuld waaronder Rocket League

  Er komen nieuwe Xbox Game Pass games naar de service van Microsoft. De service waarvoor je maar tien euro per maand hoeft te betalen brengt per direct Rocket League naar Game Pass. Vervolgens komt er morgen nog een nieuwe titel naar de service.

  We Happy Few release uitgesteld naar de zomer

  De We Happy Few release is uitgesteld. De game zou eigenlijk op 13 april uitkomen, maar is nu uitgesteld naar een onbekende datum in de zomer van 2018. Dit meldt ontwikkelaar Compulsion Games op zijn blog.

  We Happy Few release bekend en PS4-versie aangekondigd

  De We Happy Few release heeft een datum gekregen. Het is nog ver weg, maar op 13 april, 2018 wordt het spel wereldwijd uitgebracht. Momenteel is We Happy Few nog in early access.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.