Wasteland 2 Nieuws

  Wasteland 2 haalt 1,5 miljoen dollar op in vier dagen

  Wasteland 2 heeft in vier dagen tijd een omzet van 1,5 miljoen dollar gedraaid. De game verscheen 19 september voor de PC, en heeft een adviesprijs van 39,99 euro. Het aantal verkochte exemplaren is niet bekendgemaakt.

  Wasteland 2 verschijnt eind augustus voor de PC

  De PC-titel Wasteland 2 zal tegen het einde van augustus in de winkels komen te liggen. Dit maakt ontwikkelaar inXile Entertainment bekend op de Kickstarterpagina van de game.

  Wasteland 2 komt eind mei

  Het kickstarterproject Wasteland 2 van inXile Entertainment komt eind deze maand uit. Dit laat de ontwikkelaar weten in een nieuwsbrief aan haar fans. Een precieze datum ontbreekt echter nog.

  Singleplayer Wasteland 2 duurt ongeveer vijftig uur

  De langverwachte Kickstarter-game Wasteland 2, bevat voor minimaal vijftig uur aan singeplayer content. Dit is de tijd van een gemiddelde gamer die het spel op normale snelheid speelt.

  Wasteland 2 NPCs reageren op geslacht

  Het geslacht van het karakter dat je kiest in Wasteland 2 zal invloed hebben op hoe je behandeld wordt door computergestuurde personages (NPCs). Dat laat Matt Findley, president bij ontwikkelaar inXile Entertainment, weten in een interview met Rock Paper Shotgun.

  Wasteland 2-ontwikkelaar keert in toekomst terug naar Kickstarter

  InXile had in het verleden succes op Kickstarter met de titel Wasteland 2, maar als het aan de studio ligt blijft het niet bij deze game. De ontwikkelaar geeft aan veel mogelijkheden te zien in de donatiewebsite.

  Obisidan gaat misschien meewerken aan ontwikkeling Wasteland 2

  Obisidian Entertainment, de studio achter Fallout: New Vegas, gaat meehelpen aan de ontwikkeling van Wasteland 2. Tenminste, als er via de donatiewebsite Kickstarter 2,1 miljoen dollar voor het project wordt opgebracht.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.