Wasteland 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door inXile en uitgegeven door inXile

  7

  Wasteland 2 Artikelen

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  Wasteland 2 Review

  Hoewel veel mensen inmiddels de aankondiging al hadden verwacht, moeten wij nog steeds wachten op de bevestiging dat Fallout 4 in de maak is. Laat staan dat de titel binnenkort in de winkel ligt. Om in de tussentijd je postapocalyptische fix te krijgen, is daar Wasteland 2, waar je in een door kernwapens verwoeste wereld zoekt naar de moordenaar van een vriend.

  Wallpaper Pick voor september 2014

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Dé rubriek voor iedereen die zijn huidige desktopachtergrond nou wel gezien heeft en toe is aan iets nieuws.

  Wasteland 2 Preview - Post-apocalyptische geiten

  In 1988 zette de game Wasteland de nieuwe standaard voor role playing games. Nu, 25 jaar later, keren we terug naar deze post-apocalyptische wereld dankzij de hulp van Kickstarter.

  Wasteland 2 Nieuws

  Wasteland 2 haalt 1,5 miljoen dollar op in vier dagen

  Wasteland 2 heeft in vier dagen tijd een omzet van 1,5 miljoen dollar gedraaid. De game verscheen 19 september voor de PC, en heeft een adviesprijs van 39,99 euro. Het aantal verkochte exemplaren is niet bekendgemaakt.

  Wasteland 2 verschijnt eind augustus voor de PC

  De PC-titel Wasteland 2 zal tegen het einde van augustus in de winkels komen te liggen. Dit maakt ontwikkelaar inXile Entertainment bekend op de Kickstarterpagina van de game.

  Wasteland 2 komt eind mei

  Het kickstarterproject Wasteland 2 van inXile Entertainment komt eind deze maand uit. Dit laat de ontwikkelaar weten in een nieuwsbrief aan haar fans. Een precieze datum ontbreekt echter nog.

  Singleplayer Wasteland 2 duurt ongeveer vijftig uur

  De langverwachte Kickstarter-game Wasteland 2, bevat voor minimaal vijftig uur aan singeplayer content. Dit is de tijd van een gemiddelde gamer die het spel op normale snelheid speelt.

  Wasteland 2 NPCs reageren op geslacht

  Het geslacht van het karakter dat je kiest in Wasteland 2 zal invloed hebben op hoe je behandeld wordt door computergestuurde personages (NPCs). Dat laat Matt Findley, president bij ontwikkelaar inXile Entertainment, weten in een interview met Rock Paper Shotgun.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.