Warhammer: End Times - Vermintide

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Fatshark en uitgegeven door Fatshark

  7.5

  Warhammer: End Times - Vermintide Artikelen

  Gratis Xbox Live Gold games december 2017 - Wat spelen we deze maand?

  Er zijn weer een flink aantal games gratis met Xbox Live Gold deze maand. Maar wat kunnen we de komende maand nou precies spelen? Dat kun je zien in ons gratis Xbox Live Gold games december 2017 overzicht.

  Warhammer End Times Vermintide Review - Op rattenjacht

  Het is de nachtmerrie voor iedereen met een rattenfobie: ratten zo ver het oog reikt. In Warhammer End Times Vermintide is dit scenario werkelijkheid geworden. De wereld is overspoeld met tot de tand bewapende ratten en jij moet de held uithangen. De Warhammer End Times Vermintide review vertelt je of dit wat voor jou is.

  Top 10 beste first-person shooters van 2015

  Ook in 2015 hebben we menig shootergame mogen verwelkomen binnen onze collectie. Van schieten in de ruimte tot het afknallen van nazi's, gamers wereldwijd hebben weer kansen genoeg gekregen om hun lood af te vuren. Maar welke first-person shooters zijn nou het beste van 2015? Je leest het in de top 10 beste first-person shooters van 2015 special!

  Warhammer: End Times - Vermintide Nieuws

  Xbox Live Games with Gold januari bekend

  Ook volgend jaar kun je nieuwe games aan je collectie toevoegen als je een abonnement hebt op de onlinedienst van Microsoft, want de Xbox Live Games with Gold januari titels zijn al bekend. En die rollen al vanaf de eerste dag van 2018 uit.

  Xbox Live Games with Gold december games zijn bekend!

  Microsoft heeft de nieuwe Xbox Live Games with Gold december games onthuld. De nieuwe games worden gedurende de komende maand toegevoegd aan de collectie.

  Warhammer End Times Vermintide DLC uitgekomen

  De nieuwe Warhammer End Times Vermintide DLC is uitgebracht. Maar dat is nog niet alles, want het spel is dit weekend ook gratis te spelen via Steam.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.