Warhammer 40,000: Space Marine

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Relic Entertainment en uitgegeven door THQ & Relic Entertainment

  7.5

  Warhammer 40,000: Space Marine Artikelen

  Top 5 beste Warhammer games

  De vijf beste Warhammer games op een rij. Het Warhammer universum is ooit begonnen als een strategisch bordspel, maar kent tegenwoordig ook een lange lijst videogames, waar Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr aan toegevoegd is. Of je nou fan bent van het Warhammer Fantasy universum of het Warhammer 40,000 universum, op deze lijst staat zeker een game voor jou.

  PlayStation Store Update - Ratchet & Clank: QForce en LEGO In de Ban van de Ring

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Warhammer 40,000: Space Marine Review

  Het leven gaat helaas niet altijd over rozen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht. Zodra alles in het honderd loopt en een hele beschaving het opgeeft, is er nog één hoop: Space Marines. In Warhammer 40,000: Space Marine stap je in de schoenen van zo’n genetisch aangepaste ‘super mens’ en is het aan jou om alles weer in orde te maken. Hoe? Hakken, slaan, schieten, boren, zagen. Geweld is dé oplossing. Dat belooft wat.

  Warhammer 40,000: Space Marine Preview

  Het blijft wat ons betreft een interessante setting: een oorlog in de ruimte die wordt gevoerd tussen veel te brede ruimtesoldaten en met grote bijlen bepakte Orks. De vete in de Warhammer 40,000 wereld houdt al een hele lange tijd aan en dat is te zien aan de ontmoedigende sfeer op het slagveld. Wanneer beide facties elkaar tegenkomen, worden er meteen een hoop schoten gelost...

  Warhammer 40,000: Space Marine Preview

  De mens is er niets bij. De mens is eigenlijk niet meer zo sterk. James Bond en Popeye zijn er niets bij. Space Marines, dat zijn pas stoere en sterke mannen. En laat het nou net zijn dat je in de nieuwe game Warhammer 40,000: Space Marine in de huid kruipt van Space Marine Titus. Hoe tof is dat?

  Warhammer 40,000: Space Marine Nieuws

  Meer Warhammer 40K: Space Marine DLC deze maand

  Later deze maand komt het tweede downloadbare pakket uit voor Warhammer 40,000: Space Marine. Uitgever THQ heeft laten weten dat de content vanaf 25 januari te downloaden zal zijn op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  Dit zijn de systeemeisen van Warhammer 40,000: Space Marine

  Op het forum van de officiële website van Warhammer 40,000: Space Marine maakt ontwikkelaar Relic de systeemeisen van de game voor de PC bekend. Deze blijken niet extreem hoog te zijn.

  Space Marine releasedatum en Collector's Edition onthuld

  Komend najaar komt THQ met een nieuwe Warhammer 40,000 game, namelijk de shooter Space Marine. Vandaag is de definitieve releasedatum bekend en is de Collector's Edition uit de doeken gedaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.