Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Artikelen

  Xbox Live Games with Gold games voor mei 2020

  Microsoft geeft ons zoals elke maand in mei weer een aantal toffe games gratis. Deze maand is het tijd om stof te doen opwaaien, het gras op te gaan en flink wat onrust te veroorzaken. Dit zijn de gratis Xbox Live Games with Gold voor mei 2020.

  De top 10 beste games van 2018 volgens Luuc ten Velde

  Het jaar is alweer bijna voorbij en dat kan maar één ding betekenen: een lijstje met de tien beste games van 2018. Hier tref je mijn ongezouten mening over de grootste toppers van 2018. Het was dan ook moeilijk om het terug te brengen tot een lijst van maar tien, maar toch is het gelukt.

  Reageer en Win - Warhammer 40K Inquisitor Martyr Edition

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Bigben-Interactive één exemplaar weg van Warhammer 40K Inquisitor Martyr Imperium Edition voor de PlayStation 4. Bekijk de video voor meer informatie!

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr Review - Zuiver plezier

  Wie houdt van het leven van een speurneus is geschikt om de rol van Inquisitor op zich te nemen. Je moet niet bang zijn om je handen vies te maken, want je zult dood en verderf zaaien door de Caligari Sector. In deze Warhammer 40K Inquisitor Martyr review lees je of de stap in het actie-RPG genre geslaagd is.

  Warhammer Chaosbane Preview - Hakken op de consoles

  Eko Software is een Franse ontwikkelaar die je misschien wel kent van de How to Survive-games. Dat universum laat het bedrijf even achter zich om ondergedompeld te worden in het Warhammer-universum met haar nieuwe game, Warhammer Chaosbane. Lees in onze Warhammer Chaosbane preview over onze eerste indruk van het spel.

  Wallpaper Pick juni met The Crew 2 en Jurassic World Fallen Kingdom!

  De zomer staat voor de deur en het zonnetje begint steeds meer pijn te doen. Hoe kun je daar nu het beste mee omgaan? Gewoon lekker binnen blijven! Filmpje pakken, game uitspelen en even je achtergrond een verse update geven. Kies hier nu uit tien gloednieuwe plaatjes in de Wallpaper Pick juni!

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr Preview - Belooft veel goeds

  Onverschrokken mariniers in enorme pakken. Duizenden kogels die de onpure huid van ongelovigen penetreren. En dat alles voor de almachtige Emperor. Wij zijn weer gedoken in de wereld van Warhammer 40.000 en deze keer de vorm van een actievolle role-playing game. Of dat een geslaagde combinatie is kun je lezen in onze Warhammer 40K Inquisitor Martyr preview.

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr Gameplay Preview - Tijd om te wennen

  Er zijn vele soorten games die zich afspelen in het universum van Warhammer 40.000. Ontwikkelaar NeocoreGames waagt zich er ook aan met een action role-playing game die we tijdens de E3 in Los Angeles voor het eerst hebben gespeeld. Lees hier alles over onze ervaringen in de Warhammer 40K Inquisitor Martyr Gameplay Preview!

  Warhammer 40.000 Inquisitor Preview - Uit liefde voor Warhammer

  The Incredible Adventures of Van Helsing betekende het eerste commerciële succes voor het bescheiden NeoCore Games. De Hongaarse studio zegt na drie avonturen de vampierenjager gedag, en stort zich volledig en onvoorzien in het Warhammer-universum. Lees onze Warhammer 40.000 Inquisitor preview voor onze eerste indruk.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.