Warframe

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Digital Extremes en uitgegeven door Digital Extremes

  Warframe Artikelen

  Vijf free to play games om de quarantaine door te komen!

  We zitten nu al een tijdje opgesloten in huis en het lijkt erop alsof het voorlopig nog niet beter wordt. Toch wil je games blijven spelen, maar dat kost veel geld. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goede free to play games te vinden. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

  Top 5 beste looter shooters - Wapens verzamelen tot je erbij neervalt

  Het looter shooter genre is een genre dat we nog niet lang kennen in het gamelandschap. Binnen aanzienlijk korte tijd is het enorm populair geworden, maar wat zijn nu de beste titels in het genre? Wij hebben voor jullie de top 5 beste looter shooters op een rijtje gezet.

  Top 5 beste E3 2019 PC Gaming Show persconferentie aankondigingen

  Waar de grote fabrikanten voor consoles al sinds het begin van de E3 een eigen persconferentie hebben, daar heeft de PC sinds een aantal jaar ook een eigen show. Benieuwd wat er voor het platform is aangekondigd? Lees hier de top 5 beste E3 2019 PC Gaming Show persconferentie aankondigingen.

  De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

  Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

  Beste gratis Switch games - Genieten zonder kosten

  De Nintendo Switch krijgt steeds meer nieuwe games. In de Nintendo Direct van 2019 werden er al nieuwe games aangekondigd. Ook werd bekendgemaakt dat Resident Evil HD, 0 en 4 naar de Switch komen. Deze gaan je wel 30 euro kosten. Wat nou als je krap bij kas zit? Hier is onze top 10 beste gratis games op de Nintendo Switch.

  Warframe Nieuws

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  Warframe Switch release bekendgemaakt door Digital Extremes

  Er is een Warframe Switch release aangekondigd tijdens de jaarlijkse Warframe conventie. Met meer dan 38 miljoen geregistreerde spelers op andere consoles komt de game naar de Switch. Warframe is natuurlijk de free-to-play co-op shooter van Digital Extremes.

  Warframe Plains of Eidolon nu ook te spelen op console

  De Warframe Plains of Eidolon update is nu live op PlayStation 4 en Xbox One. Deze open wereld kwam eerder al naar de PC versie van Warframe.

  Warframe populairste free-to-play op PS4

  Op de PlayStation 4 is Netflix de meest gedownloade app. Verrassend genoeg is de tweede plek opgeëist door de gratis game Warframe. Het spel is daarmee de populairste free-to-play titel op de nieuwste console van Sony.

  Warframe PC passeert 5,5 miljoen gebruikers

  Ontwikkelaar Digital Extremes van Warframe heeft bevestigd dat zijn MMO shooter nu de 5,5 miljoen gebruikers is gepasseerd. Om het te vieren heeft Digital Extremes de twaalfde update van de game vrijgegeven. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.