Warface: Xbox 360 Edition Nieuws

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  Warface van Xbox Marketplace gehaald

  De Xbox 360-versie van Warface, de free-to-play shooter van Crytek, wordt in februari van de Xbox Marketplace gehaald. Dat heeft ontwikkelaar Crytek op Facebook laten weten.

  Warface: Xbox 360 Edition vanaf nu verkrijgbaar

  De free-to-play shooter van Crytek, Warface, is sinds vandaag verkrijgbaar voor de Xbox 360. Iedereen met een Gold abonnement kan de game vanaf nu kosteloos spelen.

  Warface op 22 april naar Xbox 360

  De Xbox 360-versie van Warface, heel toepasselijk Warface Xbox 360 Edition geheten, zal op 22 april naar de console van Microsoft komen.

  Warface in open bèta op Xbox 360

  De free-to-play shooter Warface van ontwikkelaar Crytek verkeert momenteel in een open bèta op de Xbox 360. Dat heeft Larry 'Major Nelson' Hryb, director of programming voor Xbox Live, bekend gemaakt op zijn blog.

  Warface krijgt twee nieuwe modi

  De online free-to-play shooter Warface heeft er twee nieuwe modi bijgekregen: Tower Raid en Capture. Volgens producer Elijah Freeman is het de grootste update tot nu toe.

  Crytek verdedigt vrouwelijke kostuums Warface

  De ontwikkelaar van de Crysis franchise, Crytek, heeft haar team verdedigd in een discussie rondom het uiterlijk van de vrouwelijke soldaten in Warface.

  F2P-shooter Warface komt naar Xbox 360

  Crytek, de studio verantwoordelijk voor onder andere de Crysis serie, heeft al enige tijd een free-to-play first-person shooter genaamd Warface lopen op de PC. Deze shooter zal volgend jaar zijn weg vinden naar de Xbox 360.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.