Warface: Xbox 360 Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Crytek Kiev & Crytek en uitgegeven door Microsoft Studios

  7

  Warface: Xbox 360 Edition Artikelen

  Warface: Xbox 360 Edition Review

  Ontwikkelaar Crytek, bekend van onder andere de Crysis serie, heeft met Warface zijn intrede gemaakt in de wereld van de free-to-play games. Kostenloos kun je in-game andere spelers overhoop schieten. Is de game net zo indrukwekkend als de vorige games van de Duitse ontwikkelaar?

  Warface: Xbox 360 Edition Nieuws

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  Warface van Xbox Marketplace gehaald

  De Xbox 360-versie van Warface, de free-to-play shooter van Crytek, wordt in februari van de Xbox Marketplace gehaald. Dat heeft ontwikkelaar Crytek op Facebook laten weten.

  Warface: Xbox 360 Edition vanaf nu verkrijgbaar

  De free-to-play shooter van Crytek, Warface, is sinds vandaag verkrijgbaar voor de Xbox 360. Iedereen met een Gold abonnement kan de game vanaf nu kosteloos spelen.

  Warface op 22 april naar Xbox 360

  De Xbox 360-versie van Warface, heel toepasselijk Warface Xbox 360 Edition geheten, zal op 22 april naar de console van Microsoft komen.

  Warface in open bèta op Xbox 360

  De free-to-play shooter Warface van ontwikkelaar Crytek verkeert momenteel in een open bèta op de Xbox 360. Dat heeft Larry 'Major Nelson' Hryb, director of programming voor Xbox Live, bekend gemaakt op zijn blog.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.