Warface

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, massive multiplayer, shooter, first-person shooter & vechten

  Gemaakt door Crytek en uitgegeven door Tencent Holdings

  Warface Artikelen

  Warface Preview

  Een paar maanden terug deed Cevat Yerli, CEO van Crytek, een opvallende uitspraak. De Duitse studio, verantwoordelijk voor de eerste Far Cry en de Crysis-serie, gaat over vijf jaar alleen nog maar free to play-games op de markt brengen. Het bedrijf gaat met het sociale platform Gface compleet over op gratis, na het uitkomen van Crysis 3 en een aantal andere projecten. De eerste stap van Crytek in de opkomende markt is Warface, een first-person shooter die in Oekraïne ontwikkeld wordt.

  Warface Nieuws

  Warface Battle Royale modus op komst

  Vandaag de dag is het Battle Royale genre enorm populair, mede dankzij het veel gespeelde PlayerUnknowns Battlegrounds. Dankzij die gestegen populairiteit wordt free-to-play titel Warface ook steeds vaker gespeeld. Nu heeft Crytek, ontwikkelaar van de game, een Warface Battle Royale modus onthuld.

  Warface van Xbox Marketplace gehaald

  De Xbox 360-versie van Warface, de free-to-play shooter van Crytek, wordt in februari van de Xbox Marketplace gehaald. Dat heeft ontwikkelaar Crytek op Facebook laten weten.

  Warface krijgt twee nieuwe modi

  De online free-to-play shooter Warface heeft er twee nieuwe modi bijgekregen: Tower Raid en Capture. Volgens producer Elijah Freeman is het de grootste update tot nu toe.

  Crytek verdedigt vrouwelijke kostuums Warface

  De ontwikkelaar van de Crysis franchise, Crytek, heeft haar team verdedigd in een discussie rondom het uiterlijk van de vrouwelijke soldaten in Warface.

  Vanaf vandaag sneak peek voor Warface

  De free-to-play titel Warface gaat vanaf vandaag de fase sneak peek in. Hierin kun je een kijkje nemen in de game voordat die in open bèta gaat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.