Warcraft III: The Frozen Throne

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Blizzard Entertainment

  Warcraft III: The Frozen Throne Artikelen

  BlizzCon 2018 - de onthullingen van Blizzard op een rijtje

  Afgelopen weekend vond BlizzCon 2018 plaats in Anaheim, Californië! Dit is Blizzards eigen jaarlijkse conventie. De ontwikkelaar en uitgever van games zoals World of Warcraft en Diablo 3, heeft dit jaar weer genoeg onthullingen gemaakt tijdens het event. Maar welke zijn dit precies?

  Warcraft film plot - Humans vs Orcs

  Fans van het Warcraft universum mogen in hun handjes knijpen: de nieuwe Warcraft film draait bijna in de bioscoop en het lijkt erop dat de strijd nog heftiger wordt dan je al van de games gewend was! Hoe zat het ook alweer tussen die Humans en de Orcs? We zetten het Warcraft film plot even op een rij!

  Blizzard Entertainment games - Een terugblik op de afgelopen 25 jaar

  Blizzard Entertainment, een van de bekendste ontwikkelaars in de game-industrie, is deze week 25 jaar oud geworden. Al een kwart eeuw levert Blizzard fantastische games waar zij met hart en ziel aan werkt. Het is een mooi moment om een terug te blikken op 25 jaar aan Blizzard Entertainment games.

  Top 5 beste Blizzard games

  Blizzard is al jarenlang producent van zeer succesvolle gamefranchises. Warcraft, Diablo en StarCraft zijn allemaal door Blizzard in het leven geroepen en games die hieruit voortvloeien zijn dan ook immens populair. Wij hebben een top 5 beste Blizzard games samengesteld.

  De geschiedenis van belangrijke game-ontwikkelaars

  Inmiddels uitgegroeid tot bedrijven die miljoenen, zo niet miljarden waard zijn, begonnen al deze triple A ontwikkelaars als kleine nietszeggende gamebedrijven. Wij vertellen hier kort het oorsprongsverhaal van vijf ontwikkelaars die niet meer weg te denken zijn uit de game-industrie.

  Warcraft III: The Frozen Throne Nieuws

  Warcraft 3 Reforged aangekondigd tijdens Blizzcon 2018

  Blizzard heeft Warcraft 3 Reforged officieel aangekondigd tijdens Blizzcon 2018 en is een remaster van Warcraft 3. De real time strategy game werd met een trailer onthuld tijdens Blizzcon en bevat meer dan je denkt. De uitbreiding The Frozen Throne zal namelijk ook in de game te vinden zijn.

  Warcraft patch 1.27a is de eerste in vier jaar

  Nadat Warcraft 3 enige tijd geen nieuwe updates meer heeft gekregen, krijgt de game nu, net als de Diablo 2 patch van vorige week, weer een nieuwe patch. De Warcraft patch is nu beschikbaar en is de eerste in vier jaar tijd.

  Warcraft 4 nog altijd mogelijk aldus Blizzard

  Een mogelijke Warcraft 4-game is in de toekomst zeker niet uitgesloten. Mogelijk gaat Blizzard, nadat de ontwikkelaar klaar is met StarCraft II: Legacy of the Void, werken aan een vervolg op Warcraft 3.

  Warcraft 3 re-release op komst?

  Warcraft III, de strategiegame van Blizzard uit 2002, krijgt mogelijk een heruitgave. Hiervoor zijn namelijk aanwijzingen gevonden in de Battle.net Launcher.

  Eerste foto van set Warcraft-film opgedoken

  Een film van de World of Warcraft-franchise, toepasselijk Warcraft geheten, moet in 2016 verschijnen en inmiddels zijn de opnames in volle gang, zo blijkt uit een foto van de set.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.