Warcraft III: Reforged

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Blizzard Entertainment

  Warcraft III: Reforged Artikelen

  Let's Play: Warcraft III Reforged met Endboss Reviews

  Jullie kennen Endboss Reviews natuurlijk al van het Nieuwsalarm hier op XGN.nl en natuurlijk zijn Let's Play-serie. Hij is terug met een nieuwe aflevering waarin gaat hij aan de slag met een nieuwe game en hij zijn ongezouten mening geeft. Deze week duikt hij in het nostalgische slagveld op met Warcraft III Reforged.

  De beste PC games in 2020 om een oogje op te houden

  2020 is begonnen en dat betekent ook weer dat we kunnen gaan uitkijken naar een nieuw jaar vol met toppers. PC-gamers hebben weer een hoop moois om naar uit te kijken, met deze pareltjes om vooral je ogen op te houden.

  BlizzCon 2018 - de onthullingen van Blizzard op een rijtje

  Afgelopen weekend vond BlizzCon 2018 plaats in Anaheim, Californië! Dit is Blizzards eigen jaarlijkse conventie. De ontwikkelaar en uitgever van games zoals World of Warcraft en Diablo 3, heeft dit jaar weer genoeg onthullingen gemaakt tijdens het event. Maar welke zijn dit precies?

  Warcraft III: Reforged Nieuws

  Wallpaper Pick januari met Journey to the Savage Planet en Dolittle

  Het nieuwe jaar is hier! En ondanks dat de Derde Wereldoorlog om de hoek staat, moeten we onze goede voornemens toch volhouden. Wie is het gelukt in 2019 iedere maand zijn achtergrond een update te geven? Voor degenen die het niet konden, vrees niet, je krijgt een tweede kans! Om je te helpen, kun je hier aan het begin van iedere maand de tofste wallpapers van aankomende games en films vinden. Succes met de voornemens!

  Warcraft 3 Reforged aangekondigd tijdens Blizzcon 2018

  Blizzard heeft Warcraft 3 Reforged officieel aangekondigd tijdens Blizzcon 2018 en is een remaster van Warcraft 3. De real time strategy game werd met een trailer onthuld tijdens Blizzcon en bevat meer dan je denkt. De uitbreiding The Frozen Throne zal namelijk ook in de game te vinden zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.