War Thunder

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Massive multiplayer

  Gemaakt door Gaijin Entertainment en uitgegeven door Gaijin Entertainment

  War Thunder Artikelen

  Beste gratis PC games in 2018 - Van battle royale tot MOBA

  Een game-pc is vrij prijzig. Daarbij moet je nog enkele accessoires aanschaffen, zoals een beeldscherm, toetsenbord en muis. Dan is het fijn om te weten dat er ook hele toffe gratis PC games zijn. Voor een Victory Royale gaan, je personage zo goed mogelijk trainen of een strategische zege behalen; het kan allemaal in de beste gratis PC games in 2018.

  Top 10 beste gratis Steam games - Gratis games van goede kwaliteit

  Gratis games zijn geliefd door iedereen, ook door Steamgebruikers. Daarom hebben wij een lijst met gratis Steam games samengesteld. Hierin benoemen wij games als Trove, Path of Exile en Warframe. De games verschillen van MMO’s tot tank games.

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  Top 5 beste crossplay games - Consolespelers inmaken vanaf PC

  Een game spelen met of tegen gamers op een andere console. Het klinkt zo simpel, maar toch komt het nauwelijks nog voor. Volgens Microsoft ligt Sony dwars en volgens Sony valt er weinig te behalen met crossplay. Maar welke crossplay games die beschikbaar zijn, zijn ook de moeite waard? Je leest het in deze top 5 beste crossplay games!

  Top 8 beste virtual reality games van het moment

  De Virtual Reality zit als middel om te gamen nog in de lift. Er komen wekelijks nieuwe ontwikkelingen voor het recent verschenen verschijnsel dat steeds meer opties bieden. Heb of ben jij van plan met de VR te spelen? Bekijk dan snel deze top 8 beste virtual reality games.

  War Thunder Nieuws

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  War Thunder update voegt Italië als speelbare factie toe

  De nieuwe War Thunder update voegt Italië als speelbare factie toe. Het is de eerste nieuwe factie die aan het spel wordt toegevoegd sinds de lancering.

  War Thunder uitbreiding komt met zeeslagen en houdt een gesloten beta

  Er komt een War Thunder uitbreiding. De gratis game van Gajin Entertainment zal hiermee zowel op het land, in de lucht en op de zee gespeeld kunnen worden. De War Thunder uitbreiding gaat Knights of the Sea heten.

  War Thunder krijgt live action muziekvideo

  War Thunder, een komende multiplayer oorlogsimulatie, heeft een muziekvideo gekregen. Deze nieuwe trailer heet "Victory is Ours" en is gemaakt ter promotie van de game.

  War Thunder gaat inkomsten delen met spelers

  Ontwikkelaar Gajin Entertainment zal inkomsten uit War Thunder delen met zijn spelers. Gamers die eigen War Thunder content maken kunnen hier voortaan aan verdienen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.