War of the Roses Artikelen

  Top 10 beste medieval games

  Zie je het al voor je? Zittend op je paard, dwalend van burcht naar burcht, totdat een bandiet je plots een halt toeroept en met zijn zwaard op je af stormt. Een typische situatie in de middeleeuwen. Ter ere van de release van de middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance lichten we daarom de top 10 beste medieval games uit.

  War of the Roses Nieuws

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is woensdagavond en de zesde dag van de Steam Summer Sale zit er alweer op. De aanbiedingen blijven echter voorlopig nog komen dus wij brengen je op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  War of the Roses krijgt update met nieuwe content

  Paradox Interactive, uitgever van War of the Roses, heeft bekendgemaakt dat de game een update krijgt met nieuwe content. Dit is tevens ook de laatste keer dat de game nieuwe content gaat krijgen.

  Binnenkort complete editie voor strategiegame War of the Roses

  Uitgever Paradox Interactive heeft laten weten met een nieuwe editie te komen van haar strategiegame War of the Roses. Binnen twee maanden moet deze uitkomen en zal naast de originele game alle uitgebrachte DLC en meer bevatten.

  Paradox Interactive zet een permanent team op War of the Roses

  Paradox Interative heeft bekend gemaakt dat er een permanent team op War of the Roses gezet wordt, omdat de game de verwachtingen van de uitgever overtroffen heeft.

  War of the Roses krijgt maandelijks nieuwe content

  De aankomende game War of the Roses zal na de release nog regelmatig updates krijgen met nieuwe content. Ontwikkelaar Fatshark hoopt deze updates maandelijks uit te kunnen brengen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.