Verdun Nieuws

  Verdun Xbox One release is uitgesteld tot onbekende datum

  De ontwikkelaar van Verdun heeft gisteren op Steam een bericht geplaatst waaruit blijkt dat de Verdun Xbox One release is vertraagd. De releasedatum voor de Verdun Xbox One en PlayStation 4 versie stond op 30 augustus.

  Verdun release voor console nog voor Battlefield 1

  Het is officieel: de Eerste Wereldoorlog barst binnenkort los op de consoles. Niet alleen Battlefield 1 zal binnenkort beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC, het is nu ook bekend dat er een Verdun release voor de consoles zal komen.

  Beleef Kerst in Verdun - Kerstbestand nagemaakt in game

  Verschillende games doen aan speciale evenementen tijdens de feestdagen, zo ook de first-person shooter Verdun. Tijdens Kerst in Verdun kan je namelijk het kerstbestand beleven.

  Verdun lancering is vandaag - Korting op Steam

  Blackmill Games en M2H kondigen aan dat de first-person shooter Verdun lancering vandaag is. Je kunt de game nu met 10% korting kopen via Steam. Ook verscheen er een nieuwe trailer.

  Nieuwe software en games via Steam Greenlight

  Valve heeft sinds kort het Greenlight programma draaien. Hierdoor kunnen kleine ontwikkelaars hun game of softwarepakket promoten op Steam, waarbij de community uiteindelijke bepaalt of het stukje software in de online winkel komt.

   © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.