Verdun Artikelen

  Dit zijn de drie beste Eerste Wereldoorlog games

  De laatste jaren komen er weer volop games uit die zich afspelen in de 20e eeuw, ook zijn er veel in ontwikkeling. Dit komt doordat er vanuit de community veel vraag naar is, aangezien er een lange tijd alleen de toekomst en tegenwoordige tijd werd gebruikt. Wat zijn nu eigenlijk de beste Eerste Wereldoorlog games?

  Verdun Review - Knallen in de loopgraven en modder

  Verdun is recenteijk gelanceerd op de PlayStation 4. Waar Verdun zich probeert te onderscheiden van andere shooters is het realistische beeld dat het probeert te vormen van de loopgraven oorlog in Noord-Frankrijk. Of Verdun dit voor elkaar weet te krijgen en of het ook nog een goede game is lees je in onze Verdun review!

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Top 10 Steam Summer Sale 2016 deals

  De Steam Summer Sale 2016 is vorige week van start gegaan. Zoals altijd zijn er enorm veel games en hardware flink in de uitverkoop. Dit jaar zegt Steam dat er 12796 aanbiedingen zijn in de Steam Summer Sale. Maar welke deals zijn nu het beste, of in ieder geval, welke deals mag je echt niet missen!

   © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.