Verdun

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Verdun Games en uitgegeven door Verdun Games

  8

  Verdun Artikelen

  Dit zijn de drie beste Eerste Wereldoorlog games

  De laatste jaren komen er weer volop games uit die zich afspelen in de 20e eeuw, ook zijn er veel in ontwikkeling. Dit komt doordat er vanuit de community veel vraag naar is, aangezien er een lange tijd alleen de toekomst en tegenwoordige tijd werd gebruikt. Wat zijn nu eigenlijk de beste Eerste Wereldoorlog games?

  Verdun Review - Knallen in de loopgraven en modder

  Verdun is recenteijk gelanceerd op de PlayStation 4. Waar Verdun zich probeert te onderscheiden van andere shooters is het realistische beeld dat het probeert te vormen van de loopgraven oorlog in Noord-Frankrijk. Of Verdun dit voor elkaar weet te krijgen en of het ook nog een goede game is lees je in onze Verdun review!

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Top 10 Steam Summer Sale 2016 deals

  De Steam Summer Sale 2016 is vorige week van start gegaan. Zoals altijd zijn er enorm veel games en hardware flink in de uitverkoop. Dit jaar zegt Steam dat er 12796 aanbiedingen zijn in de Steam Summer Sale. Maar welke deals zijn nu het beste, of in ieder geval, welke deals mag je echt niet missen!

  Verdun Nieuws

  Verdun Xbox One release is uitgesteld tot onbekende datum

  De ontwikkelaar van Verdun heeft gisteren op Steam een bericht geplaatst waaruit blijkt dat de Verdun Xbox One release is vertraagd. De releasedatum voor de Verdun Xbox One en PlayStation 4 versie stond op 30 augustus.

  Verdun release voor console nog voor Battlefield 1

  Het is officieel: de Eerste Wereldoorlog barst binnenkort los op de consoles. Niet alleen Battlefield 1 zal binnenkort beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC, het is nu ook bekend dat er een Verdun release voor de consoles zal komen.

  Beleef Kerst in Verdun - Kerstbestand nagemaakt in game

  Verschillende games doen aan speciale evenementen tijdens de feestdagen, zo ook de first-person shooter Verdun. Tijdens Kerst in Verdun kan je namelijk het kerstbestand beleven.

  Verdun lancering is vandaag - Korting op Steam

  Blackmill Games en M2H kondigen aan dat de first-person shooter Verdun lancering vandaag is. Je kunt de game nu met 10% korting kopen via Steam. Ook verscheen er een nieuwe trailer.

  Nieuwe software en games via Steam Greenlight

  Valve heeft sinds kort het Greenlight programma draaien. Hierdoor kunnen kleine ontwikkelaars hun game of softwarepakket promoten op Steam, waarbij de community uiteindelijke bepaalt of het stukje software in de online winkel komt.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.