Vanquish

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door SEGA

  8

  Vanquish Artikelen

  Vijf PlatinumGames games die je moet spelen - Actie van de bovenste plank

  De Japanse studio PlatinumGames staat bekend om zijn afwijkende benadering van game-ontwikkeling. De volgende game die met deze alternatieve visie tot leven komt, is Astral Chain. Om alvast in de stemming te komen, zetten wij de vijf PlatinumGames games die je moet spelen op een rij.

  Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

  Jaarlijks worden er zoveel games gemaakt dat het inmiddels goed mogelijk is dat de Atlantische oceaan gevuld kan worden met alle hoesjes. Het is dan ook logisch dat sommige games ondergesneeuwd worden ondanks dat ze fantastisch zijn. Als je wat nieuwe games wil spelen, kun je deze verborgen pareltjes volgens de redactie spelen.

  Xbox Live Gold games mei 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer zover. De maand wisselt en er staan weer bijna nieuwe games op ons te wachten in dat speciale Gold vakje van de Xbox One en Xbox 360. Welke Xbox Live Gold games mei 2018 we voorgeschoteld krijgen, lees je natuurlijk hier.

  Dit zijn de top 5 beste third-person shooters van 2017

  Shooters hoeven zich niet altijd in first person af te spelen. Ook dit jaar kwamen er weer enkele pareltjes van shooters uit waarbij je niet zelf door de ogen van het personage kijkt. Dit zijn de beste third-person shooters van 2017!

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  Vanquish Nieuws

  Vanquish remaster voor Xbox gelekt

  De science fiction shooter Vanquish krijgt een remaster die binnenkort uit zou moeten komen. De game uit de stal van Platinum Games is namelijk in de Microsoft store gelekt.

  Xbox Games With Gold voor mei 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Games With Gold voor mei 2018 zijn bekendgemaakt. Xbox-bezitters die Xbox Live Gold hebben mogen in de maand mei onder andere aan de slag met Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Super Mega Baseball 2.

  Vanquish PC release is bevestigd door SEGA

  Een Vanquish PC release werd al meerder keren gehint door SEGA. Nu is het eindelijk officieel. Vanquish komt naar PC.

  Vanquish PC-versie geteased

  Er kom misschien een Vanquish PC-versie. Een update voor de PC versie van Bayonetta voegde een foto van de hoofdpersoon van Vanquish toe. Hierdoor nemen de geruchten alleen maar toe.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.