Valiant Hearts: The Great War

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, PC & Mobile

  Genres: Avontuur, platformer & puzzel

  Gemaakt door Ubisoft Montpellier en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Valiant Hearts: The Great War Artikelen

  Nintendo eShop Sale: 10 top Switch games voor minder dan 10 Euro

  Het is lente! De Nintendo eShop is volgestroomd met games voor leuke prijsjes. Vorige week gaven we je al 10 suggesties voor je Switch die niet meer kostten dan 5 euro. Heb je een iets ruimer budget, dan vind je hier tien suggesties voor games onder de 10 euro!

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  Top 10 beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale - Dankjewel Paashaas!

  Dit zijn de tien beste PSN Easter Sale aanbiedingen. De koude winterdagen zijn voorbij en dat betekent dat de lente voor de deur staat om ons op te vrolijken. Sony wil hier een handje mee helpen door een scala met aanbiedingen voor te schotelen en de beste vind je hier!

  Nintendo eShop sales - De beste aanbiedingen voor Nintendo Switch

  De Nintendo eShop biedt een groot aanbod een sales aan. Vooral voor de Nintendo Switch zijn er veel titels die sterk zijn afgeprijsd, soms voor kortingen van zelfs 50%. Lees hier de beste Nintendo eShop sales die je niet kunt laten liggen.

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Valiant Hearts: The Great War Nieuws

  Xbox Live deals - de deals voordat Black Friday begint

  Het is wachten op Black Friday voor de grote aanbiedingen, maar er zijn al enkele Xbox Live deals! Het zijn niet veel deals en dit komt waarschijnlijk omdat veel bedrijven gaan stunten tijdens Black Friday. Zie dit dus als een als een kleine opwarming voor de aankomende deals.

  Gratis PlayStation Plus games voor maart bekend

  Sony heeft de inhoud van de PlayStation Plus update voor maart bekendgemaakt. Hieronder vind je een overzicht van de Gratis PlayStation Plus games die nu verkrijgbaar zijn voor abbonementhouders.

  Valiant Hearts: The Great War krijgt gratis interactief stripboek

  Valiant Hearts: The Great War krijgt een interactief stripboek. Dit boek wordt vanaf 6 november gratis aangeboden aan spelers die Ubisofts titel aangeschaft hebben voor de iPhone, iPod en iPad.

  Valiant Hearts: The Great War uit op iOS

  Valiant Hearts, de Eerste Wereldoorlog puzzle-game, is nu verkrijgbaar voor iPad, iPhone en iPod Touch. De vier hoofdstukken zijn als bundel te koop, maar je kunt ze ook los aanschaffen.

  Valiant Hearts: The Great War komt naar iOS

  Valiant Hearts: The Great War verschijnt 4 september voor iOS. De game verscheen oorspronkelijk als downloadbare game voor PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en Wii U op 25 juni, maar een paar maanden later kunnen iOS gebruikers nu dus ook van deze game genieten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.