V-Rally 4

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Kylotonn Racing Games en uitgegeven door Bigben Interactive

  7.5

  V-Rally 4 Artikelen

  Xbox Live Games with Gold games voor mei 2020

  Microsoft geeft ons zoals elke maand in mei weer een aantal toffe games gratis. Deze maand is het tijd om stof te doen opwaaien, het gras op te gaan en flink wat onrust te veroorzaken. Dit zijn de gratis Xbox Live Games with Gold voor mei 2020.

  V-Rally 4 Review - Intens, divers en nostalgisch

  Handen omhoog als je de terugkeer van V-Rally aan zag komen? Niemand? Dat was te verwachten. Uitgever Bigben en ontwikkelaar Kylotonn verbazen vriend en vijand door deze lang vergeten franchise na vijftien jaar weer tot leven te wekken. Of dat een goede zet was, lees je in deze V-Rally 4 review.

  V-Rally 4 details over de gameplay en multiplayer [gezien op gamescom]

  Je hebt racen, en dan heb je rallyracen. Over de meest onbegaanbare terreinen met wagens scheuren terwijl je slippen door bochten glijdt; het is een compleet andere ervaring dan je gewend bent in andere racing games. Wij konden de game in actie zien op gamescom 2018 en dit zijn alle V-Rally 4 details!

  V-Rally 4 Preview - Scheuren met die handel

  Het heeft misschien wat langer geduurd dan dat fans van V-Rally hadden gehoopt, maar naar vijftien jaar is V-Rally terug. Vijftien jaar is toch een lange tijd. In onze V-Rally 4 preview lees je of de game met de tijd is meegegaan.

  V-Rally 4 Nieuws

  V-Rally 4 release aangekondigd met trailer

  De V-Rally 4 release is aangekondigd door Bigben en Kylotonn. Dit is gedaan door middel van een trailer. Ook is er een indicatie voor een releasedatum bekendgemaakt. Het spel moet in september dit jaar uitgebracht worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.