Until Dawn: Rush of Blood

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & shooter

  Gemaakt door Supermassive Games en uitgegeven door SCEE

  8

  Until Dawn: Rush of Blood Artikelen

  The Inpatient Verhaal - Wat is de link met Until Dawn?

  Vanaf 24 januari kun je weer eens doodsangsten uitstaan in VR met The Inpatient. Dat mag ook wel als de game zich in een krankzinnig ziekenhuis afspeelt. Wat veel mensen niet weten is dat het een vervolg is op Until Dawn. Wat is de link tussen de games en wat voor invloed heeft dat op het The Inpatient verhaal?

  Gratis PlayStation Plus games december 2017 - Wat spelen we deze maand?

  De nieuwe PlayStation Plus games zijn vanaf vandaag te downloaden in de PlayStation Store. Maar wat voor games spelen we de komende maand eigenlijk? Lees het in ons gratis PlayStation Plus games december 2017 overzicht!

  Top 10 beste horror games met jump scares - Je moet er van houden

  Horror games, je moet er echt van houden om ze leuk te vinden. Een intense belevenis wordt je bij vele games in ieder geval gegarandeerd, maar de één is erger dan de ander. Check hier onze top 10 beste horror games met jump scares!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  Top 5 beste PlayStation 4 exclusives 2016 - De parels van je PS4

  Het jaar zit er alweer bijna op en het is tijd om terug te kijken. De PlayStation 4 heeft een goed jaar gehad door de PlayStation 4 Pro en de PlayStation VR. Maar hoe zit het eigenlijk met de game releases? Wat zijn de beste PlayStation 4 exclusives 2016?

  Until Dawn: Rush of Blood Nieuws

  PlayStation Plus december games zijn bekend!

  De PlayStation Plus december games zijn bekend. Vanaf volgende week woensdag kunnen we weer aan de slag met zes nieuwe games.

  PlayStation Plus november games zijn bekend

  Sony heeft de nieuwe PlayStation Plus november games onthuld. Vanaf aankomende dinsdag kunnen we aan de slag met onder meer Worms: Battlegrounds.

  PlayStation Store updates van deze week

  Dit zijn de Europese PlayStation Store updates van deze week. De betreffende spellen zullen op de hieronder genoemde dagen beschikbaar komen via de PlayStation Store.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.