Until Dawn

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur & survival horror

  Gemaakt door Supermassive Games en uitgegeven door Supermassive Games

  9.8

  Until Dawn Artikelen

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  Beste acteerwerk van Rami Malek - De weg naar een waardige film

  Onlangs heeft Rami Malek de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol binnengesleept. Door zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody heeft hij een hoop aandacht weten te krijgen, maar hiervoor heeft hij nog meer geacteerd. Vandaar dat wij het beste acteerwerk van Rami Malek op een rij hebben gezet.

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Toffe Interactive Drama features - Dit maakt dit genre zo tof!

  Je staat op het punt om een hartverscheurende keuze te maken. Twee van je favoriete personages staan op het punt een kogel door de kop te krijgen. Jij kan er er maar één redden, maar wie wordt het? Er zijn zoveel gave Interactive Drama features. Denk bijvoorbeeld aan het onlangs uitgebrachte Detroit: Become Human.

  Beste PS4 graphics - Want het oog wil ook wat

  Iedere gamer kent wel het motto “gameplay over graphics”. Dit is natuurlijk waar, maar zeg nou zelf; het oog wil ook wat! Wij zetten daarom de games met de beste PS4 graphics voor jullie op een rij. Belangrijk: de titels op deze lijst zijn op willekeurige volgorde!

  Until Dawn Nieuws

  PS4 aanbieding - Until Dawn en The Last of Us spotgoedkoop

  Het is nog altijd Cyber Monday. Dat betekent dat tal van webwinkels uitverkoop houden. Een PS4 aanbieding die we tegenkwamen was voor een wel heel erg goedkope Until Dawn en The Last of Us.

  Until Dawn krijgt DLC genaamd Rush of Blood

  De horrorgame Until Dawn gaat DLC krijgen genaamd Rush of Blood. Het interessante aan de DLC is dat het speciaal uitkomt voor de PlayStation VR, het virtual-reality programma van Sony. Dat heeft Sony bekendgemaakt tijdens de Paris Games Week.

  Context is belangrijk voor eventuele Until Dawn DLC

  Hoewel er op dit moment geen plannen zijn voor Until Dawn DLC, wordt context voor eventuele DLC wel als belangrijk gezien. Dit vertelt Pete Samuels, producent van Until Dawn, in een interview.

  Until Dawn script telt meer dan 10,000 bladzijden

  De schrijvers van Until Dawn hebben in een recent interview laten weten dat het Until Dawn script meer dan 10,000 bladzijden telt.

  Update - Until Dawn multiplayer speelbaar met 12 spelers

  PlayStation Asia heeft genoemd dat zijn horrorgame Until Dawn een multiplayer modus heeft die je met twaalf personen kunt spelen. De Until Dawn multiplayer is nog niet bevestigd.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.