Unravel

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & puzzel

  Gemaakt door ColdWood Interactive en uitgegeven door Electronic Arts

  9

  Unravel Artikelen

  Beste PlayStation Store deals op dit moment - Deze kun je niet laten liggen

  Zowel veel oude games als veel nieuwe titels zijn op dit moment in de aanbieding in de PlayStation Store. Naast kleine prijsverschillen zitten hier ook een aantal grote kortingen tussen. lees hier de beste PlayStation Store deals van dit moment die je niet kunt laten liggen.

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  5 Toffe Scandinavische games - Games met een klein budget

  Er zijn veel kleinere games die uit Scandinavië komen. Deze week is bijvoorbeeld Little Nightmares uitgekomen, de nieuwste game uit Scandinavië. Om deze goede games eens in het spotlicht te zetten hebben we een top 5 gemaakt met toffe Scandinavische games die je niet mag missen en gemaakt zijn met een klein budget.

  Valentijnskaarten voor gamers - Verras jouw Valentijn in stijl!

  De dag van de liefde is een feit. Wat is nu een leukere manier om je liefje te verrassen, dan door een toffe Valentijnskaart te sturen? Voor de gamers onder ons zijn er gelukkig veel geschikte kaarten te vinden. Wij zetten hier 10 leuke Valentijnskaarten voor gamers op een rijtje.

  Unravel Nieuws

  EA brengt onverwacht Cloud Gaming Trial met vier games uit

  EA heeft bekendgemaakt dat fans vanaf vandaag aan de slag kunnen met de Cloud Gaming Technical Trial, waarbij fans vier games via cloud streaming kunnen testen. Dit is een onderdeel van Project Atlas, het streaming-project dat EA vorig jaar leven in blies. Ken Moss, hoofd technologie bij Electronic Arts, maakte het nieuws vandaag via Medium bekend.

  EA en Origin Access games collectie wordt uitgebreid

  De EA en Origin Access games kluizen worden geopend om er twee nieuwe games bij te gooien. Zo zijn zowel Unravel als Need For Speed aan de collectie toegevoegd.

  EA's Unravel krijgt een vervolg door verlengde samenwerking

  EA's Unravel krijgt een vervolg. Electronic Arts heeft namelijk besloten om het contract met ontwikkelaar Colwood te verlengen.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Eerste level van Unravel gratis te spelen

  Vanwege de wisselende reacties op de Unravel game, heeft EA het eerste level van Unravel gratis beschikbaar gemaakt. Het level is vanaf vandaag te downloaden in de Origin -, PS4 - en Xbox One Store.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.