Uncharted: The Nathan Drake Collection

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Bluepoint Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  9

  Uncharted: The Nathan Drake Collection Artikelen

  Deze vette gaming movies komen eraan!

  Over de afgelopen jaren zijn er een heleboel films uitgekomen van populaire games. Dit verkoopt vaak erg goed, aangezien het voor velen een nieuwe kijk is op hun favoriete game. Daarom gaan wij vandaag een aantal games af die in de komende jaren verfilmd zullen worden.

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  Eindelijk: De PlayStation Plus games voor januari 2020 zijn bekendgemaakt!

  We hebben moeten wachten tot het nieuwe jaar zich aandiende, maar eindelijk zijn de PlayStation Plus games voor januari 2020 bekend. Sony trapt het nieuwe jaar af met een oude bekende en…een geit.

  Beste gamelevels ooit gemaakt – Heart of Ice uit Uncharted 2: Among Thieves

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Uncharted 2: Among Thieves.

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Uncharted: The Nathan Drake Collection Nieuws

  Dit is Sully in de Uncharted film!

  Eindelijk wat meer informatie over de aankomende Uncharted film. We weten al het een en ander over de film, maar veel beelden waren er nog niet. Nu hebben we een aantal nieuwe foto’s van de acteur die Victor Sullivan zal gaan spelen. Dit, zal niemand minder zijn dan Mark Wahlberg.

  Uncharted film is een droom voor Tom Holland

  Tom Holland is erg enthousiast over de Uncharted film waar hij een grote rol in zal spelen. De acteur gaf dat in een Instagram-live video aan. De film is voor hem een droom die uitkomt.

  Sony's Play at Home initiatief geeft je gratis games

  Sony start vandaag met een nieuw initiatief om zowel gamers thuis als indie developers een hart onder de riem te steken tijdens de huidige coronacrisis. Als onderdeel van dit 'Play at Home' initiatief krijgen alle PS4 gamers de games Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis. Voor indie developers wordt een speciaal fonds opgezet om hen te helpen als ze in financiële nood komen door de crisis.

  Uncharted film nog zonder hoofdrolspeler, opnames starten in de lente

  Dat er een Uncharted film wordt gemaakt is inmiddels geen geheim meer, alleen nu is het nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan vertolken. De opnames starten in ieder geval waarschijnlijk in de lente van 2017.

  Uncharted The Nathan Drake Collection spellen in november los te koop

  Gamers in Europa kunnen de Uncharted The Nathan Drake Collection spellen binnenkort los van elkaar kopen. De remasters van Uncharted 1,2 en 3 zijn volgende maand beschikbaar. Dit meldt PlayStation Europe op twitter.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.