Uncharted: Golden Abyss Nieuws

  Uncharted film nog zonder hoofdrolspeler, opnames starten in de lente

  Dat er een Uncharted film wordt gemaakt is inmiddels geen geheim meer, alleen nu is het nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan vertolken. De opnames starten in ieder geval waarschijnlijk in de lente van 2017.

  80 procent PS4-bezitters heeft nooit Uncharted gespeeld

  Maar liefst 80 procent van de mensen met een PlayStation 4 in huis heeft nog nooit een Uncharted-game gespeeld. Dat meldt ontwikkelaar Naughty Dog tegenover MCVUK.

  Update - Uncharted The Nathan Drake Collection voor E3 gelekt

  Uncharted The Nathan Drake Collection is opgedoken in de PlayStation Store. De bundel staat alleen op de mobiele versie van de Noord-Amerikaanse PS Store, maar Gematsu en NeoGAF hebben beeldmateriaal verzameld.

  Uncharted film krijgt releasedatum

  De aankomende Uncharted film heeft een releasedatum gekregen: 10 juni 2016. Nog even wachten dus. The Amazing Spider-Man 3 zou uitkomen op de datum die Uncharted gekregen heeft, maar de Spidey film is twee jaar opgeschoven, naar zomer 2018.

  Uncharted filmopnames beginnen in 2015

  Volgens regisseur Seth Gordon zullen de opnames van de Uncharted film begin 2015 aanvangen. Met dit statement lijkt de daadwerkelijke productie voor de Uncharted film eindelijk onderweg. De film werd in 2008 aangekondigd door Sony, maar heeft al die tijd in development hell gezeten.

  Ontwikkelaar Uncharted werkt aan 'groot AAA-project'

  Naughty Dog, de ontwikkelaar van onder meer The Last of Us en Uncharted, heeft bij monde van co-president Evan Wells onthuld dat het bedrijf werkt aan een nieuw groot project.

  Sony benadert mogelijke regisseur Uncharted film

  Volgens geruchten is Sony in onderhandeling met Seth Gordon om hem als regisseur aan te stellen voor de verfilming van de Uncharted-reeks.

  Uncharted had bijna andere naam gekregen

  De avonturen van Nathan Drake hadden bijna een andere naam gekregen. Hoewel Uncharted eerst de bedoeling was, stak Phil Harrison, destijds vice-president van Sony, er bijna een stokje voor.

  Sony maakt complete PlayStation Store line-up bekend voor lancering Vita

  Sony maakt de complete PlayStation Store line-up bekend voor de Europese lancering van de PlayStation Vita. Alles in de lijst is nu terug te vinden in Sony's digitale winkel.

  Vijf Vita games inmiddels beschikbaar op PSN

  Op de Amerikaanse PlayStation Store zijn er inmiddels vijf verschillende PlayStation Vita games beschikbaar. De handheld zelf is vanaf 22 februari beschikbaar.

  Digitale Vita games zullen goedkoper zijn dan winkelexemplaren

  De Amerikaanse tak van Sony heeft bekendgemaakt dat digitale Vita games goedkoper zullen zijn dan fysieke winkelexemplaren.

  Graphics Uncharted: Golden Abyss en Drake's Fortune vergeleken

  Volgende maand is het eindelijk zover. Op 22 februari verschijnt namelijk de PlayStation Vita met daarbij de veel besproken game Uncharted: Golden Abyss. Tijd om screenshots te vergelijken.

  Japanners houden van Uncharted en Everybody's Golf

  Sony heeft bekendgemaakt welke games tijdens de Japanse lancering van de Vita het meest gekocht werden door gloednieuwe PlayStation Vita eigenaars.

  Sony bevestigt PlayStation Vita launchgames en accessoires

  Het is nog even wachten tot 22 februari, maar we weten nu gelukkig wat we op die dag exact kunnen verwachten qua aanbod. Sony heeft namelijk vandaag de (prijzen van) launch games en memory cards voor de PlayStation Vita bekendgemaakt.

  Update: Elf nieuwe trailers van Sony's games voor PS Vita

  Sony heeft in San Francisco een evenement gehouden rondom de PlayStation Vita. Daar waren ook een heleboel games aanwezig waarvan Sony nu twaalf trailers heeft vrijgegeven. Bekijk ze hieronder allemaal!

  Uncharted Portable heet nu officieel Golden Abyss

  Sony heeft de subtitel Golden Abyss, waar eerder al geruchten over waren, nu officieel aan de game geplakt. Daarbij kwamen ook nieuwe screenshots en details over de game naar buiten.

  Is Golden Abyss de naam van Uncharted op de NGP?

  De bekende PlayStation 3 exclusieve franchise Uncharted komt natuurlijk naar Sony's nieuwe handheld. Vandaag is de mogelijke naam van deze titel gelekt.

  Uncharted Portable speelt zich af tussen eerste en tweede deel

  Sony's nieuwe handheld, die waarschijnlijk volgend jaar uit zal komen, heeft al een hele verzameling veelbelovende titels in de planning staan. Uncharted is er daar een van.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.