Uncharted: Golden Abyss Artikelen

  Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie!

  Vorige week vroegen we jullie naar de beste zomergadgets en jullie wisten daar wel een antwoord op te vinden. De resultaten zijn binnen, dus laten we zonder oponthoud maar gewoon beginnen. Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Top 5 beste Uncharted games - De laatste keer vijf keer Nathan Drake!

  Over een maandje gaan we afscheid nemen van Nathan Drake. Uncharted 4: A Thief’s End staat voor 10 mei in onze agenda's gegrift. Maar voordat we afscheid gaan nemen van Nathan, gaan we eerst eens even kijken wat zijn successen waren! Dit is de top 5 beste Uncharted games volgens jullie!

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Waarom spelen mannen vaker met een vrouwelijk karakter?

  Veel games bieden tegenwoordig de mogelijkheid om een vrouwelijk of een mannelijk karakter te kiezen. Deze mogelijkheid zien we vaak terug bij online games zoals World of Warcraft en GTA 5, maar ook bij andere games. Maar waarom is het toch zo leuk om met een vrouwelijk karakter te spelen?

  Uncharted 4 A Thief's End Gameplay - De verwachtingen

  Nathan Drake keert terug op de PlayStation 4 in Uncharted 4. Sully is nergens te bekennen, de jungle nodigt uit om overwonnen te worden en Nathan Drake ziet er niet op zijn best uit. Wat is er allemaal aan de hand en wat kunnen we verwachten van Uncharted 4 A Thief's End gameplay?

  Top 10 beste aankomende gamefilms

  Games worden tegenwoordig steeds mooier en lijken steeds meer op films. Er worden een hoop gameseries speciaal verfilmd om ook filmliefhebbers aan te spreken. Er staan er best een hoop op de agenda, dus vroegen we in de poll op welke gamefilms jullie zitten te wachten. Hier de top 10!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  PlayStation TV - alles wat je moet weten

  Sony boekt veel succes met de PlayStation 4, maar laat het daar niet bij. Later dit jaar brengen de Japanners de nieuwe PlayStation TV op de markt. Hier vind je alle informatie die je moet weten over dit nieuwe stukje hardware.

  Uncharted: Golden Abyss Review

  Het is wellicht de meest belangrijkste game van de launch line-up van de nieuwe PlayStation Vita. We hebben het over niets anders dan Uncharted: Golden Abyss. Geen wonder ook, aangezien de franchise ontzettend goed scoort bij ons. Het scoort zó goed, dat deze recensie misschien wel overbodig is.

  Oogappels 2012: Uncharted: Golden Abyss

  De naam Uncharted is langzaamaan een synoniem geworden voor kwaliteit. De aankomende titel voor de PlayStation Vita mag dan ook niet in de Oogappels van 2012 ontbreken!

  PlayStation Vita - Sony's launchgames: Deel 3

  Na twee eerder verschenen specials is het tijd voor een nieuwe en tevens de laatste special over komende Sony launchgames voor de PlayStation Vita. En niet de minste, we duiken namelijk onder in de wereld van Uncharted: Golden Abyss, Unit 13 en Everybody’s Golf.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.