Uncharted: Golden Abyss

  Uitgebracht voor PlayStation Vita

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door SCE Bend Studio & Sony Bend en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Sony Bend

  8.5

  Uncharted: Golden Abyss Artikelen

  Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie!

  Vorige week vroegen we jullie naar de beste zomergadgets en jullie wisten daar wel een antwoord op te vinden. De resultaten zijn binnen, dus laten we zonder oponthoud maar gewoon beginnen. Dit zijn de beste zomergadgets volgens jullie.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Top 5 beste Uncharted games - De laatste keer vijf keer Nathan Drake!

  Over een maandje gaan we afscheid nemen van Nathan Drake. Uncharted 4: A Thief’s End staat voor 10 mei in onze agenda's gegrift. Maar voordat we afscheid gaan nemen van Nathan, gaan we eerst eens even kijken wat zijn successen waren! Dit is de top 5 beste Uncharted games volgens jullie!

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Uncharted: Golden Abyss Nieuws

  Uncharted film nog zonder hoofdrolspeler, opnames starten in de lente

  Dat er een Uncharted film wordt gemaakt is inmiddels geen geheim meer, alleen nu is het nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan vertolken. De opnames starten in ieder geval waarschijnlijk in de lente van 2017.

  80 procent PS4-bezitters heeft nooit Uncharted gespeeld

  Maar liefst 80 procent van de mensen met een PlayStation 4 in huis heeft nog nooit een Uncharted-game gespeeld. Dat meldt ontwikkelaar Naughty Dog tegenover MCVUK.

  Update - Uncharted The Nathan Drake Collection voor E3 gelekt

  Uncharted The Nathan Drake Collection is opgedoken in de PlayStation Store. De bundel staat alleen op de mobiele versie van de Noord-Amerikaanse PS Store, maar Gematsu en NeoGAF hebben beeldmateriaal verzameld.

  Uncharted film krijgt releasedatum

  De aankomende Uncharted film heeft een releasedatum gekregen: 10 juni 2016. Nog even wachten dus. The Amazing Spider-Man 3 zou uitkomen op de datum die Uncharted gekregen heeft, maar de Spidey film is twee jaar opgeschoven, naar zomer 2018.

  Uncharted filmopnames beginnen in 2015

  Volgens regisseur Seth Gordon zullen de opnames van de Uncharted film begin 2015 aanvangen. Met dit statement lijkt de daadwerkelijke productie voor de Uncharted film eindelijk onderweg. De film werd in 2008 aangekondigd door Sony, maar heeft al die tijd in development hell gezeten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.