Uncharted: Drake's Fortune

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Naughty Dog

  9.2

  Uncharted: Drake's Fortune Artikelen

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  Top 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  In augustus gaat PlayStation Now offline voor de PlayStation 3 en Vita. In een poll vroegen we jullie welke games jullie het liefst wilde spelen voordat de service offline zou gaan. Vandaag presenteren wij de 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  Welke PlayStation Now games zou jij nog willen spelen? [poll]

  Nu bekend is gemaakt dat Sony per 15 augustus stopt met de ondersteuning van de gamestreamienst PlayStation Now op onder andere de PS3, blijven alleen de PS4 en PC nog over. Indien je niet over die platformen beschikt, welke PlayStation Now games zou jij nog willen spelen?

  Uncharted: Drake's Fortune Nieuws

  Uncharted film nog zonder hoofdrolspeler, opnames starten in de lente

  Dat er een Uncharted film wordt gemaakt is inmiddels geen geheim meer, alleen nu is het nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan vertolken. De opnames starten in ieder geval waarschijnlijk in de lente van 2017.

  Uncharted The Nathan Drake Collection spellen in november los te koop

  Gamers in Europa kunnen de Uncharted The Nathan Drake Collection spellen binnenkort los van elkaar kopen. De remasters van Uncharted 1,2 en 3 zijn volgende maand beschikbaar. Dit meldt PlayStation Europe op twitter.

  80 procent PS4-bezitters heeft nooit Uncharted gespeeld

  Maar liefst 80 procent van de mensen met een PlayStation 4 in huis heeft nog nooit een Uncharted-game gespeeld. Dat meldt ontwikkelaar Naughty Dog tegenover MCVUK.

  Update - Uncharted The Nathan Drake Collection voor E3 gelekt

  Uncharted The Nathan Drake Collection is opgedoken in de PlayStation Store. De bundel staat alleen op de mobiele versie van de Noord-Amerikaanse PS Store, maar Gematsu en NeoGAF hebben beeldmateriaal verzameld.

  Vier 30 jaar Naughty Dog met deze coole video!

  De PlayStation is niet de enige die deze maand jarig is! Ontwikkelaar Naughty Dog timmert nu al 30 jaar aan de weg en om deze bijzondere gebeurtenis te vieren heeft de ontwikkelaar een gave 30th anniversary video gemaakt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.