Uncharted 3: Drake's Deception

  Uitgebracht voor PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Naughty Dog

  9.4

  Uncharted 3: Drake's Deception Artikelen

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  Top 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  In augustus gaat PlayStation Now offline voor de PlayStation 3 en Vita. In een poll vroegen we jullie welke games jullie het liefst wilde spelen voordat de service offline zou gaan. Vandaag presenteren wij de 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  5 Uncharted 4 features die we in Uncharted The Lost Legacy DLC willen zien

  Tijdens de Playstation Experience is er een grote Uncharted DLC aangekondigd die als standalone zal worden uitgebracht. Uncharted 4 is een geweldige game en er zijn een aantal essentiele features die terug moeten keren. Check welke dat zijn in onze 5 dingen van Uncharted 4 die we terug willen zien in Uncharted The Lost Legacy DLC.

  Top 10 heetste games waar je bij wegsmelt

  Het kwik begint weer te stijgen, dus dat kan maar een ding betekenen. De zomer staat voor de deur! Maar ook in gamewerelden kan het behoorlijk heet zijn. Dit zijn de top 10 heetste games waar je zeker weten een zonnebril bij op moet.

  Uncharted 3: Drake's Deception Nieuws

  Multiplayer servers van verschillende Naughty Dog games gaan offline

  In een blogpost op de website van Naughty Dog heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat multiplayer servers van onder andere Uncharted 2, Uncharted 3 en The Last of Us offline zullen gaan. Dit gaat gebeuren op 3 september. Om de multiplayer van de Naughty Dog games een waardig afscheid te geven is het nu mogelijk om alle DLC gratis te downloaden.

  Nieuwe Uncharted filmdetails bekendgemaakt

  Er zijn nieuwe Uncharted filmdetails bekendgemaakt. De film heeft nog geen exacte releasedatum, maar enkele details over het verhaal zijn wel losgelaten.

  Uncharted film nog zonder hoofdrolspeler, opnames starten in de lente

  Dat er een Uncharted film wordt gemaakt is inmiddels geen geheim meer, alleen nu is het nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan vertolken. De opnames starten in ieder geval waarschijnlijk in de lente van 2017.

  Uncharted The Nathan Drake Collection spellen in november los te koop

  Gamers in Europa kunnen de Uncharted The Nathan Drake Collection spellen binnenkort los van elkaar kopen. De remasters van Uncharted 1,2 en 3 zijn volgende maand beschikbaar. Dit meldt PlayStation Europe op twitter.

  80 procent PS4-bezitters heeft nooit Uncharted gespeeld

  Maar liefst 80 procent van de mensen met een PlayStation 4 in huis heeft nog nooit een Uncharted-game gespeeld. Dat meldt ontwikkelaar Naughty Dog tegenover MCVUK.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.