Ultra Street Fighter IV

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  7

  Ultra Street Fighter IV Artikelen

  De beste Halloween game content 2015 - De griezeligste uitbreidingen

  De griezeligste dag van het jaar staat weer om hoek en dat zien we ook zeker terug in games. Speciaal om deze dag waardig te spenderen hebben we hier een lijstje opgesteld met de beste Halloween game content 2015. Spookachtig gamen dus!

  Ultra Street Fighter 4 Review - Niet zo Ultra op de PlayStation 4

  Street Fighter IV is een game die al veel versies kent. Iedere keer werd er een beetje getweakt en kwam er iets bij, maar voor de huidige consoles was er nog niks. Tot nu dan, want Ultra Street Fighter 4 (IV) is geport naar Sony's console. Hoe dat uitpakt lees je in deze Ultra Street Fighter 4 Review.

  De meest sexy outfits van game babes!

  Vrouwen zijn altijd al vast onderdeel geweest van games. Ontwikkelaar hebben allerlei prachtige vrouwen gecreëerd, met mooie bijbehorende outfits. Daarom hier de meest sexy outfits van game babes!

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  Ultra Street Fighter IV Nieuws

  Ultra Street Fighter 4 PS4 patch onderweg

  Ultra Street Fighter 4 kampt met grote problemen op de Playstation 4. De game zit vol met bugs en glitches, maar gelukkig komt er update aan die de problemen moet verhelpen. Lees alles over de Ultra Street Fighter 4 PS4 patch.

  Ultra Street Fighter 4 problemen op de PlayStation 4

  Ultra Street Fighter 4 kwam vorig jaar al uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC, maar op 26 mei 2015 kwam de versie voor PlayStation 4 uit. Deze versie had grote Ultra Street Fighter 4 problemen.

  Meest gespeelde games op Steam in 2014

  De meest gespeelde games op Steam van 2014 zijn bekend. Het gemiddeld aantal uur dat de gamers in het spel hebben zitten is hiervoor berekend.

  Nieuwe details Ultra Street Fighter 4 voor PS4

  Sony heeft nieuwe details bekendgemaakt over Ultra Street Fighter 4 voor PS4, die later dit jaar uit moet komen. Zo zullen alle kostuums aanwezig zijn en zijn vijf nieuwe karakters speelbaar.

  Ultra Street Fighter IV update komt eraan

  Capcom heeft meer details gegeven over de komende Ultra Street Fighter IV update die over een paar weken te downloaden moet zijn. De gratis update voegt een aantal nieuwe modi en nieuwe kostuums voor personages in de game toe.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.