Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Artikelen

  De top 5 beste Marvel games - Alle helden verzamelen

  Marvel heeft aangekondigd dat het een samenwerking aangaat met Square Enix, om samen met Crystal Dynamics en Eidos Montreal een nieuwe Avengers game te maken. Er zijn natuurlijk al heel wat verschillende Marvel games te vinden, maar wat zijn nou de beste? Je vindt ze hier in de top 5 beste Marvel games.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Review

  Met Reality Fighters heeft de PlayStation Vita al een prima vechtgame. Capcom mengt zich met Ultimate Marvel vs. Capcom 3 meteen in de strijd om de titel 'beste fighter', dus de vraag is: wie wint het gevecht?

  Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Nieuws

  Nieuwe Xbox Game Pass games toegevoegd als verrassing

  Er zijn gisteren twee nieuwe games toegevoegd aan de Xbox Game Pass. De games werden als verrassing toegevoegd. Maar het is niet alleen maar leuk, want er zullen binnenkort ook vier games worden verwijderd. Hiervoor is de datum nog niet bekend.

  Kont schoppen in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  De nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360 staat deze week geheel in het teken van vechten. Er kan namelijk met aanbiedingen kont geschopt worden in Ultimate Marvel VS. Capcom 3 en Marvel VS. Capcom 3.

  Sony maakt complete PlayStation Store line-up bekend voor lancering Vita

  Sony maakt de complete PlayStation Store line-up bekend voor de Europese lancering van de PlayStation Vita. Alles in de lijst is nu terug te vinden in Sony's digitale winkel.

  'Ultimate Marvel vs. Capcom 3 op Vita doet niet onder voor consoleversie'

  Capcom is erg enthousiast over de PlayStation Vita-versie van Marvel vs. Capcom 3. Het bedrijf noemt het namelijk een 'tripple-A' titel die niet onderdoet aan de console-versies.

  Sony bevestigt PlayStation Vita launchgames en accessoires

  Het is nog even wachten tot 22 februari, maar we weten nu gelukkig wat we op die dag exact kunnen verwachten qua aanbod. Sony heeft namelijk vandaag de (prijzen van) launch games en memory cards voor de PlayStation Vita bekendgemaakt.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.