TT Isle of Man: Ride on the Edge

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Racing, simulatie & sport

  Gemaakt door Kylotonn en uitgegeven door Bigben Interactive

  4.5

  TT Isle of Man: Ride on the Edge Artikelen

  TT Isle of Man Review - Biedt niet genoeg

  Met 300 kilometer per uur over de openbare weg mag natuurlijk normaal gesproken niet, maar er is jaarlijks één uitzondering. Tijdens de TT Isle of Man strijden coureurs op een uitdagend circuit tegen elkaar. Jij kunt nu ook meedoen, veilig vanuit je luie stoel. Of het ook de moeite waard is, lees je in deze TT Isle of Man review!

  Beste TT Isle of Man tips - Zo ga je tot het uiterste!

  Spectaculairder dan de Tourist Trophy op eiland Man worden motorraces niet. TT Isle of Man: Ride on the Edge laat je zelf de complete rit afleggen tegen motorcoureurs als John McGuinnes en Michael Dunlop. Het is geen makkie, maar met wat oefening en onze beste TT Isle of Man tips laat je hen geen schijn van kans!

  TT Isle of Man Preview - Werk aan de winkel

  De bekende wegrace op het eiland Man krijgt een eigen game. TT Isle of Man – Ride on the Edge komt eind dit jaar uit en geeft spelers de kans de complete race zelf te beleven. Hoe staat de game er nu voor en wat kunnen we verwachten? Daar gaan we in deze TT Isle of Man preview op in.

  TT Isle of Man: Ride on the Edge Nieuws

  Xbox Live deals - de deals voordat Black Friday begint

  Het is wachten op Black Friday voor de grote aanbiedingen, maar er zijn al enkele Xbox Live deals! Het zijn niet veel deals en dit komt waarschijnlijk omdat veel bedrijven gaan stunten tijdens Black Friday. Zie dit dus als een als een kleine opwarming voor de aankomende deals.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  TT Isle of Man game verschijnt begin maart

  De TT Isle of Man game heeft een releasedatum gekregen. Het spel, dat voluit TT Isle of Man: Ride on the Edge heet, ligt vanaf 8 maart in de schappen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.