Tropico 6

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Simulatie & strategie

  Gemaakt door Limbic Entertainment en uitgegeven door Kalypso Media

  Tropico 6 Artikelen

  El Prez uit Tropico 6 neemt de XGN-redactie over!

  Iedere dag is anders op de XGN-redactie en dat bleek afgelopen week maar weer. We kregen bezoek van een wel hele bijzondere snuiter. Niemand minder dan El Presidente uit Tropico 6 stond voor de deur en dat zorgde nogal voor wat chaos.

  Reageer en Win - Tropico 6 voor de Xbox One en PlayStation 4

  De gure werkweek is ten einde en we hebben een gloednieuwe Reageer en Win voor je. Met een beetje mazzel is het ook de laatste werkweek van je leven, want deze week maak je namelijk kans om een dictator te worden in Tropico 6!

  De belangrijkste veranderingen in Tropico 6

  Pak je strandlaken en smeer je stem, want het is weer tijd om bevelen uit te delen in Tropico 6. De game is nu uit op consoles en dus is het tijd om weer de dictator uit te hangen. De grootste veranderingen zetten we op een rij!

  Hoe je de Tropico 6 verkiezingen overleeft

  In Tropico 6 ben jij de dictator van je eigen eilandengroep. Samen met je trouwe assistent Penultimo trek jij aan de touwtjes en hou je het volk in het gareel. Althans, als je het slim aanpakt, want eens in de 10 jaar zijn er verkiezingen. Hoe je deze verkiezingen overleeft vertellen wij je!

  Deze Tropico 6 features heb jij nog nooit gezien!

  Jouw land ligt in puin, de inwoners sterven van de honger en er moet nu toch geld in het laatje gaan rollen. Het is aan jou om als El Presidente jouw land weer op de rails te krijgen. Tropico 6 bouwt verder op veel goede features uit het verleden, maar voegt hier en daar zeer goede functies toe die jou kunnen helpen. Lees hier de beste nieuwe Tropico 6 features!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.