Tropico 4 Nieuws

  Microsoft Ultimate Sale dag 7

  De Ultimate Sale duurt nog tot morgen, dus ook vandaag zijn er weer fikse kortingen te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Het einde van de wereld met Tropico 4 DLC

  Ontwikkelaar Haemimont Studios heeft vandaag bekendgemaakt dat er nieuwe DLC, genaamd Apocalypse, voor Tropico 4 uitkomt. Spelers kunnen nu de downloadable content downloaden voor een bedrag van vijf euro.

  Nieuwe DLC Tropico 4 nu verkrijgbaar

  Er is een nieuw DLC-pakket uit voor de simulatiegame Tropico 4. De nieuwe content heeft de naam The Academy gekregen en brengt veel rebellen met zich mee, die voor de speler een grote uitdaging moeten zijn.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is woensdagavond en de zesde dag van de Steam Summer Sale zit er alweer op. De aanbiedingen blijven echter voorlopig nog komen dus wij brengen je op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Tropico 4 in nieuwe Deal of the Week

  Zo heel tropisch is het niet met het winterse weer waarbij sneeuwbuien geen uitzondering zijn. Toch staat de nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360 in het teken van Tropico 4.

  Tropico 4: Gold Edition aangekondigd

  Tropico 4: Gold Edition is aangekondigd door ontwikkelaar Haemimont Games en uitgever Kalypso Media. De Gold Edition zal zowel op de PC als Xbox 360 verschijnen.

  Tropico 4 dit weekend gratis speelbaar op Steam

  Het strategiespel Tropico 4 is dit weekend gratis speelbaar op Steam. Daarbij krijg je ook nog eens 66 procent korting als je de game wilt aanschaffen.

  Tropico 4 'Modern Times' DLC nu verkrijgbaar

  Kalypso, de uitgever van Tropico 4, heeft een nieuwe uitbreiding voor het spel uitgebracht. De DLC heet Modern Times en speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van de originele game af. De uitbreiding gaat €19,99 kosten.

  In maart nieuwe omvangrijke DLC voor Tropico 4

  Dictator simulator Tropico 4 krijgt in maart nieuwe downloadbare content (DLC). Deze zal een aanzienlijk stuk aan de singleplayer toevoegen, maar daar staat ook een aardig prijskaartje tegenover.

  Nieuwe DLC voor Tropico 4 nu beschikbaar

  Vanaf vandaag is er nieuwe downloadbare content beschikbaar voor het strategiespel Tropico 4. Deze 'Plantador' DLC laat je, zoals de naam al doet vermoeden, hele plantages toevoegen aan je eiland.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.