Tropico 4

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Gemaakt door Haemimont Games en uitgegeven door Haemimont Games

  8.5

  Tropico 4 Artikelen

  De 10 beste simulatiegames

  Elke week mogen jullie je stem uitbrengen in de poll, en deze week ging het over simulatie games. Volgens jullie zijn dit de 10 beste simulaties.

  Steam Summer Sale - Wat kocht de XGN redactie?

  De Steam Summer sale heeft wereldwijd ravage aangebracht op menig portemonnee. Maar wat hebben de redactieleden van XGN zoal gekocht? Lees het hier!

  Xbox Live Update - Week 43

  De drukte in gameland is officieel losgebarsten, maar dat weerhoudt Microsoft er niet van een aantal arcadetitels op de markt te brengen.

  Tropico 4 Review

  Er was eens een tropisch paradijs genaamd Tropico waarin de mogelijkheden voor een geslaagde vakantie eindeloos waren. Parelwitte stranden, lekker eten en overal lokale gelegenheden om nooit te vergeten. Maar dan ontstaat er mogelijk onheil aan de horizon, want er is een nieuwe dictator opgestaan. Die dictator ben jij. Bied je in Tropico 4 de helpende hand en ben je een koning onder het volk, of ga je zweepslagen uitdelen en houd je alle winst voor jezelf?

  Tropico 4 Nieuws

  Microsoft Ultimate Sale dag 7

  De Ultimate Sale duurt nog tot morgen, dus ook vandaag zijn er weer fikse kortingen te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Het einde van de wereld met Tropico 4 DLC

  Ontwikkelaar Haemimont Studios heeft vandaag bekendgemaakt dat er nieuwe DLC, genaamd Apocalypse, voor Tropico 4 uitkomt. Spelers kunnen nu de downloadable content downloaden voor een bedrag van vijf euro.

  Nieuwe DLC Tropico 4 nu verkrijgbaar

  Er is een nieuw DLC-pakket uit voor de simulatiegame Tropico 4. De nieuwe content heeft de naam The Academy gekregen en brengt veel rebellen met zich mee, die voor de speler een grote uitdaging moeten zijn.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is woensdagavond en de zesde dag van de Steam Summer Sale zit er alweer op. De aanbiedingen blijven echter voorlopig nog komen dus wij brengen je op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.