Trine 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Platformer & puzzel

  Gemaakt door Frozenbyte en uitgegeven door Frozenbyte

  8

  Trine 2 Artikelen

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  5 Toffe Scandinavische games - Games met een klein budget

  Er zijn veel kleinere games die uit Scandinavië komen. Deze week is bijvoorbeeld Little Nightmares uitgekomen, de nieuwste game uit Scandinavië. Om deze goede games eens in het spotlicht te zetten hebben we een top 5 gemaakt met toffe Scandinavische games die je niet mag missen en gemaakt zijn met een klein budget.

  PlayStation Store Update - 7 maart

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met nieuwe content. Deze week zal onder andere het side-scrolling spel Trine 2 zijn intrede maken op de PlayStation 3.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Trine 2 en geitenwollen sokken

  Het immer fluctuerende Xbox Live doet het weer eens een weekje rustig aan. Met enkel een game en demo is er weinig te beleven. Gelukkig gaat het wel om een toffe arcadegame.

  Trine 2 Review

  Games waarbij je elkaar echt nodig hebt zijn schaars. Gelukkig verscheen een aantal jaar geleden Trine, een spel waarin je met drie personages een wereld van het kwaad moest ontdoen. In deel twee komen de krijger, de magiër en de dief nogmaals samen om het kwaad te bestrijden. Een succesformule, zo bleek twee jaar geleden...

  Trine 2 Nieuws

  Nieuwe Xbox backwards compatibility games toegevoegd aan de lijst

  Er zijn vier nieuwe Xbox backwards compatibility games aan het lijstje toegevoegd. Met Xbox backwards compatibility geeft Microsoft zijn fans de kans om hun oude Xbox 360 games weer op te pakken, maar dan voor de Xbox One.

  Trine games krijgen Steam Workshop ondersteuning

  Frozenbyte heeft een update uitgebracht voor de PC-versies van Trine en Trine 2. De Trine Steam Workshop ondersteuning zorgt ervoor dat je in deze games nu ook eigen maps maken.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales hier

  Zin om nog wat games te halen voor de kerst? Dan heb je geluk, aangezien Valve weer een hele lading titels in de aanbieding heeft gegooid voor de Steam Holiday Sale 2013.

  Nieuwe Humble Bundle vol met toptitels

  Wederom is het tijd voor een nieuwe Humble Bundle. Waar we de laatste tijd vooral hebben kunnen genieten van grote ontwikkelaars en uitgevers, keert het bedrijf nu terug naar haar ‘roots’: Indie games.

  Sony lanceert 'Knights and Witches' actie op PSN

  De Europese PlayStation Store heeft nu tijdelijk games in de aanbieding die horen bij de 'Knights and Witches' promotie actie.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.