Tricky Towers

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Party & puzzel

  Gemaakt door WeirdBeard Games en uitgegeven door WeirdBeard Games

  7

  Tricky Towers Artikelen

  Wat worden de gratis Xbox Live Games with Gold voor april 2020?

  Elke maand is het feest, want dan krijgen Xbox Live Gold leden gratis games toebedeeld. Welke games dat komende maand worden, is nog niet bekend. Daar moeten we nog even op wachten tot de laatste week van de maand. Wat worden de gratis Xbox Live Gold Games with Gold voor april 2020?

  Top 10 beste verborgen PS4 indie games - Titels die je misschien niet kent

  De PlayStation Store is de winkel van Sony, waar je online games kunt kopen en rechtstreeks kunt downloaden op je console. Naast een steeds groter wordend aanbod aan geweldige AAA-titels heeft de PlayStation Store ook een groot aantal indie games waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Lees hier de top 10 beste verborgen PS4 indie games.

  Beste Indie games oktober 2018 - Bouwen, koken en nog veel meer

  We kennen allemaal de grote games zoals Red Dead Redemption II en Fallout 76 wel. Maar soms moeten de ogen ook even worden geopend voor de kleinere pareltjes. In deze nieuwe rubriek werpen wij maandelijks een blik op toffe indies die ons vorige maand opvielen. Dit zijn de beste indie games oktober 2018.

  Reageer en Win - Shadow of War prijzenpakket en Tricky Towers PS4!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een Shadow of War prijzenpakket weg voor zowel PlayStation 4 als Xbox One! Hiernaast geven wij ook twee digitale codes weg voor de PS4-versie van Tricky Towers. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!

  Tricky Tower Review - De creatieve Tetris!

  Iedereen kent Tetris. Dit spel is op zoveel platforms uitgebracht dat iedereen het wel eens heeft gespeeld. Maar wat nu als je het aloude concept zo verandert dat het niet meer op Tetris lijkt? Je leest of dit werkt in de Tricky Towers review.

  Tricky Towers Nieuws

  Top 10 aanbiedingen uit de Playstation Store Sale

  Er is weer een Playstation Store sale. Tot 12 april zijn er tijdens de speciale paasaanbiedingen honderden games in de uitverkoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.