Travis Strikes Again: No More Heroes

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door GRASSHOPPER MANUFACTURE INC. en uitgegeven door GRASSHOPPER MANUFACTURE INC.

  7.5

  Travis Strikes Again: No More Heroes Artikelen

  Travis Strikes Again: No More Heroes Review - Travis slaagt weer

  Travis Touchdown, de loveable bastard van de No More Heroes spellen is terug met een absurde game waarin hij letterlijk in de wereld van videogames duikt! Travis Strikes Again: No More Heroes schudt de formule van de spelserie flink op, maar of dit een verstandige keuze was lees je in onze Travis Strikes Again: No More Heroes review.

  10 gave Nintendo Switch games in 2019 om naar uit te kijken

  De Nintendo Switch bestaat bijna twee jaar en in die tijd hebben we al veel klassiekers voorbij zien komen. Nintendo lijkt het in 2019 dunnetjes over te doen, want ook dit jaar staan er weer een heleboel gave Nintendo Switch games op de planning. In deze special kijken we naar wat we dit jaar van de Switch kunnen verwachten!

  Wallpaper Pick Januari met Kingdom Hearts 3 en Glass

  Welkom in 2019 allemaal! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent nieuwe resoluties... Gelukkig is er maar één resolutie die er echt toe doet en dat is iedere maand je achtergrond even updaten. Een keer in de maand en wij helpen je met uit zoeken, de makkelijkste resolutie ooit. Kies nu de eerste van 2019 in de Wallpaper Pick Januari!

  Game releases januari - Resident Evil 2 remake en Kingdom Hearts 3

  Een nieuw jaar is aangebroken! Het is nu de tijd om bij te komen na alle feestdagen. Dit kun je natuurlijk doen door naar je favoriete serie te kijken, maar je kunt ook ontspannen met een goede game. Zoek je nog een nieuw spel? Januari brengt genoeg game releases met zich mee en je leest ze hier.

  Hack & slash op de Switch met Diablo en No More Heroes [gamescom 2018]

  Als je een afspraak hebt bij Nintendo op gamescom staat dat garant voor een hoop plezier. Niet alleen checkten we Mario Party 10 en Monster Boy, maar ook Diablo III en de nieuwe No More Heroes! Wat ons betreft zijn dat toch wel twee toffe Switch games die er nog aan komen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.