Transformers Universe Nieuws

  Transformers Universe stopt begin volgend jaar

  De stekker van de servers van MOBA Transformers Universe wordt er begin volgend jaar uit getrokken. Dat hebben ontwikkelaars Hasbro en Jagex Games Studio bekendgemaakt op de website. Waarom Transformers Universe stopt is onduidelijk.

  Macro en Firebreaker als versterking naar Transformers Universe

  Jagex heeft bekendgemaakt dat twee nieuwe Transformers het team van Transformers Universe zullen versterken, te weten Macro en Firebreaker. Macro zal bij de Autobots komen en Firebreaker bij de Decepticons.

  Transformers Universe krijgt Motorbikes

  Transformers Universe krijgt vanaf vandaag motorbikes. Transformers Universe is een free-to-play third-person MOBA game, die momenteel in open bèta is. Er worden voor nu twee motorbikes toegevoegd.

  EpiCon onthult programma zomereditie

  EpiCon maakt de programmering voor de eerste editie bekend. Er komen diverse uitgevers en ontwikkelaars uit de game-industrie naar het evenement die daar hun nieuwste spellen tonen aan het publiek.

  Transformers Universe krijgt Founders programma

  De aankomende MMO Transformers Universe zal worden voorzien van het zogenaamde Founders-programma, waarmee speciale extra's kunnen worden aangeschaft.

  Twee nieuwe strijders voor Transformers Universe

  Om de gesloten bèta van Transformers Universe, die dit weekend zal plaatsvinden, in te luiden introduceert ontwikkelaar Jagex vandaag twee nieuwe Transformers.

  Robots onthuld in Transformers Universe trailers

  Vandaag introduceert Jagex Game Studio twee robots in de Transformers Universe game. Autobot en Decepticon strijden in een eeuwenoude oorlog tegen elkaar. Bij Autobot speel je de rol van Meltdown en bij Decepticon neem je plaats in de Duststorm. Check snel de twee nieuwe en spectaculaire trailers waarin beide robots aan je worden voorgesteld.

  RuneScape ontwikkelaar stelt regisseur aan als creative director

  Ontwikkelaar en uitgever Jagex, voornamelijk bekend als de studio achter RuneScape, heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe creative director is aangenomen. Het gaat om de regisseur Alex de Rakoff.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.