Transformers Universe

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Massive multiplayer

  Gemaakt door Jagex en uitgegeven door Jagex

  Transformers Universe Artikelen

  Transformers Universe Preview - Een genre apart

  Met de komst van een nieuwe Transformers film zijn er ook twee games in aantocht. Zo komt er een third-person shooter net als de voorgaande Transformers games. Daarnaast is er Transformers Universe in ontwikkeling, een game die zich volledig richt op online multiplayer. Voor deze multiplayer titel gingen wij naar Londen om meer te weten te komen.

  Transformers Universe Nieuws

  Transformers Universe stopt begin volgend jaar

  De stekker van de servers van MOBA Transformers Universe wordt er begin volgend jaar uit getrokken. Dat hebben ontwikkelaars Hasbro en Jagex Games Studio bekendgemaakt op de website. Waarom Transformers Universe stopt is onduidelijk.

  Macro en Firebreaker als versterking naar Transformers Universe

  Jagex heeft bekendgemaakt dat twee nieuwe Transformers het team van Transformers Universe zullen versterken, te weten Macro en Firebreaker. Macro zal bij de Autobots komen en Firebreaker bij de Decepticons.

  Transformers Universe krijgt Motorbikes

  Transformers Universe krijgt vanaf vandaag motorbikes. Transformers Universe is een free-to-play third-person MOBA game, die momenteel in open bèta is. Er worden voor nu twee motorbikes toegevoegd.

  EpiCon onthult programma zomereditie

  EpiCon maakt de programmering voor de eerste editie bekend. Er komen diverse uitgevers en ontwikkelaars uit de game-industrie naar het evenement die daar hun nieuwste spellen tonen aan het publiek.

  Transformers Universe krijgt Founders programma

  De aankomende MMO Transformers Universe zal worden voorzien van het zogenaamde Founders-programma, waarmee speciale extra's kunnen worden aangeschaft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.