Transformers: Rise of the Dark Spark

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U & PC

  Genres: Role-playing, shooter, third-person shooter & strategie

  Gemaakt door Edge of Reality & Hasbro en uitgegeven door Activision Blizzard

  4.5

  Transformers: Rise of the Dark Spark Artikelen

  Transformers: Rise of the Dark Spark Review

  We kunnen het er allemaal over eens zijn dat Transformers een tijdloze franchise is. Zelfs met het grote aantal games en films op zijn naam, blijven er dingen uitgespuwd worden die als zoete koek over de toonbank gaan. De vraag is alleen of de nieuwe movie tie-in Transformers: Rise of the Dark Spark niet te veel op die bekende naam leunt.

  Xbox One launch titels - het volledige overzicht

  De Xbox One komt 5 september uit in Nederland. XGN zet de games die gelijk op de launchdatum beschikbaar zijn in een handig overzicht op een rijtje! Genoeg te gamen, zo blijkt!

  PlayStation Store Update - Sniper Elite 3 & Valiant Hearts

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Transformers: Rise of the Dark Spark Nieuws

  Transformers: Rise of the Dark Spark krijgt releasedatum

  Vandaag is de Amerikaanse releasedatum voor Transformers: Rise of the Dark Spark bekendgemaakt. In Amerika zal de game vanaf 24 juni in de schappen liggen.

  Transformers: Rise of the Dark Spark vervolg op film

  Uitgever Activision en ontwikkelaar Hasbro hebben vandaag samen de game Transformers: Rise of the Dark Spark aangekondigd. Het spel zal een vervolg zijn op de film Transformers: Age of Extinction, die dit jaar in de bioscoop komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.