Trackmania Turbo

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & arcade racer

  Gemaakt door Nadeo en uitgegeven door Ubisoft

  8.8

  Trackmania Turbo Artikelen

  Top 10 beste race games aller tijden voor iedere leeftijd

  Ben jij sneller dan Max Verstappen? Op het Formule 1-circuit misschien niet, maar in de virtuele wereld zou het maar zo kunnen. Je wilt dat dan alleen wel met een goede racegame doen en dus zetten wij de beste race games aller tijden op een rijtje.

  PlayStation Plus games april 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games april 2018 zijn bekendgemaakt. Sony heeft voor ons zes games in de wacht staan die we gratis kunnen downloaden. Wij gaan in dit artikel dieper in op de games zodat je alvast weet of de games überhaupt iets voor jou zijn.

  Trackmania Turbo Review - Ode aan de fans

  Trackmania, de game die misschien wel bekroond kan worden als de meest frustrerende en tegelijkertijd één van de meest gespeelde LAN-games ooit. De race game draait namelijk om honderdsten van een seconde en dat op de meest extreme banen. Weet Ubisoft ook te scoren met deze game? Je leest het in de Trackmania Turbo review!

  Trackmania Turbo Preview - Er is altijd wel een baan voor jou

  Mensen die voorgaande Trackmania titels al hebben gespeeld, weten misschien al een beetje wat ze kunnen verwachten. Maar Ubisoft heeft haar best gedaan om ons te verassen met een nieuwe TrackMania game. Of ze dat is gelukt lees je in deze TrackMania Turbo preview.

  Trackmania Turbo Nieuws

  Tweede editie Red Bull Strijders start 10 maart en jij kan meedoen!

  De tweede editie van Red Bull Strijders zal op 10 maart van start gaan. Hier kun je deelnemen aan een competitie van drie games en geweldige prijzen winnen. Iedereen kan zich gratis opgeven voor dit event, maar daarvoor moet je wel kaarten reserveren, want op is op!

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  Microsoft onthult Xbox Games with Gold november games

  Waar we nog moeten wachten op de onthulling van de nieuwe gratis PlayStation Plus games, heeft Microsoft al wel de Xbox Games with Gold november games prijs gegeven. En wat blijkt? We kunnen komende maand aan de slag met Trackmania Turbo.

  Trackmania Turbo open beta gaat dit weekend van start

  De open beta voor Ubisofts nieuwe racer Trackmania Turbo gaat dit weekend van start. De Trackmania Turbo open beta gaat vanaf vrijdag 18 maart om 14:00 's middags van start en duurt het hele weekend.

  Black Label eSports Masters line-up bekend

  De Black Label eSports Masters line-up is bekendgemaakt. Tijdens het Firstlook Festival op 9 tot en met 11 oktober strijden de deelnemers aan Black Label eSports Masters 's avonds tegen elkaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.