TowerFall: Ascension

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Matt Thorson en uitgegeven door Matt Thorson

  7.5

  TowerFall: Ascension Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Towerfall Ascension Review

  Is dit een PlayStation 4-titel of zijn we in de jaren 80 beland? Beoordeel deze game niet op zijn ouderwetse insteek, want dat is iets waarop je heel veel game-overs later zal terugkomen.

  TowerFall: Ascension Nieuws

  Towerfall Dark World uitbreiding komt begint 2015 naar PS4

  De uitbreiding Towerfall Dark World voegt een lading aan nieuwe features toe aan de PS4 titel na veel verzoeken van fans, waaronder nieuwe levels en een nieuw personage.

  Gratis games op PlayStation Plus in juli bekend

  Dead Space 3, Vessel, Towerfall: Ascension, Strider, LEGO Batman 2: DC Super Heroes en Doki-Doki Universe worden in juli gratis voor PlayStation Plus-abonnees. Dat heeft Sony bevestigd.

  Towerfall Ascension komt naar PlayStation 4

  De nieuwe console Ouya had een van haar titels wat Towerfall Ascension is. Deze is echter niet exclusief, blijkt nu. Waar eerder al bekend werd dat de titel ook naar de PC zou komen, gaat hij namelijk ook naar de PlayStation 4 komen volgend jaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.