Total War Warhammer 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie, real-time strategy & turn-based strategy

  Gemaakt door The Creative Assembly en uitgegeven door SEGA

  8.5

  Total War Warhammer 2 Artikelen

  Top 5 beste Warhammer games

  De vijf beste Warhammer games op een rij. Het Warhammer universum is ooit begonnen als een strategisch bordspel, maar kent tegenwoordig ook een lange lijst videogames, waar Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr aan toegevoegd is. Of je nou fan bent van het Warhammer Fantasy universum of het Warhammer 40,000 universum, op deze lijst staat zeker een game voor jou.

  Total War Warhammer 2 Rise of the Tomb Kings Review - Loeiheet!

  De eerste Total War Warhammer zag na de release letterlijk een oceaan aan zowel gratis als betaalde DLC mee. Deel twee lijkt qua additionele content in diens voetsporen te treden, want ook hier komen mondjesmaat uitbreidingen voor uit. Reden te meer om aan de slag te gaan met de Total War Warhammer 2 Rise of the Tomb Kings Review.

  Top 10 beste games van 2017 volgens Jimmy

  Hallelujah! Het is weer tijd voor eindejaarslijstjes. Benieuwd naar mijn favoriete recepten en festivals van het jaar? Dan zit je hier totaal verkeerd. Deze special staat namelijk in het teken van mijn top 10 beste games van 2017. En geef nou eerlijk toe, dat is toch veel interessanter dan gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar?

  Top 10 Beste PC Games 2017 - Een goed jaar voor de keyboard-krijgers

  Eigenaren van het platform met een muis en toetsenbord hebben weer een heerlijk jaar achter de rug. In bijna elk genre zijn wel toppers uitgekomen, dus er was voor ieder wat wils. Maar wat zijn nou echt de beste titels geweest van dit jaar? Lees dat in onze top 10 beste PC games 2017.

  5 unieke Total War Warhammer 2 features die de game toffer maken

  Total War Warhammer 2 is inmiddels al een tijdje uit en de wallen onder onze ogen beginnen nou wel heel erg groot te worden. Gelukkig hebben we het er voor over, want de game gaat diep. Dat heeft te maken met een aantal unieke Total War Warhammer 2 features. Wij leggen ze je voor.

  Total War Warhammer 2 Nieuws

  Total War Warhammer 2 DLC release bekend

  Creative Assembly heeft een Total War Warhammer 2 DLC release bekendgemaakt. Rise of the Tomb Kings komt 23 januari volgend jaar uit voor de prijs van 17,49 euro en voegt een nieuwe factie toe, die in bovenstaande trailer is te bekijken.

  Total War Warhammer 2 trailer toont strijdtonelen

  Met nog minder dan twee weekjes slapen, is de release van Total War: Warhammer 2 ontzettend dichtbij. Vandaag lichten Sega en The Creative Assembly een tipje van de sluier op. De nieuwe Total War Warhammer 2 trailer geeft namelijk een indruk van de beschikbare locaties in het spel.

  Total War Warhammer 2 systeemeisen bekendgemaakt

  Het langverwachte vervolg op Total War: Warhammer is vanaf eind deze maand beschikbaar en vandaag komt studio The Creative Assembly met de Total War: Warhammer 2 systeemeisen naar buiten. Grote gevechten dwingen je om toch over een behoorlijke pc te beschikken.

  Total War Warhammer 2 pre-order bonus is nu helemaal bekend

  De Total War Warhammer 2 pre-order bonus is nu volledig bekend. Gisteren brachten wij al het nieuws dat de bonus voor de pre-order een nieuw ras zou zijn. Vandaag is het ras openbaar gemaakt, het zijn de Norsca.

  Total War Warhammer 2 pre-order details onthuld door ontwikkelaar

  De Total War Warhammer 2 pre-order details zijn onthuld door Creative Assembly, de ontwikkelaar van het spel. Als je de game besteld hebt voordat het uitkomt krijg je de beschikking over een extra ras. Dit nieuwe ras kun je gebruiken voor de eerste Warhammer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.