Total War: Warhammer

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie & real-time strategy

  Gemaakt door The Creative Assembly en uitgegeven door SEGA

  9

  Total War: Warhammer Artikelen

  Top 5 beste Warhammer games

  De vijf beste Warhammer games op een rij. Het Warhammer universum is ooit begonnen als een strategisch bordspel, maar kent tegenwoordig ook een lange lijst videogames, waar Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr aan toegevoegd is. Of je nou fan bent van het Warhammer Fantasy universum of het Warhammer 40,000 universum, op deze lijst staat zeker een game voor jou.

  Top 5 beste Total War Warhammer facties - Welke is de sterkste?

  Total War Warhammer kent een hoop facties, maar welke is daarvan de beste? De game is nu een jaar uit en de meeste DLC is beschikbaar. Hoog tijd om een top 5 beste Total War Warhammer facties samen te stellen, om te zien welk ras nu eigenlijk boven de rest uit steekt.

  Top 5 beste Total War games - Welke steekt er bovenuit?

  Total War Warhammer 2 komt in september uit. Een mooie moment om terug te blikken op de beste Total War games tot nu toe. Welke delen steken echt boven de rest uit?

  De top 10 beste games van 2016 volgens Jimmy Kemkes

  Jimmy kwam binnen lopen bij XGN: een video-achtergrond en een tikkeltje verlegen. Inmiddels is deze man een van de beste schrijvers binnen de XGN redactie. Hij kan toveren met zinnen! En hij gamet. Hij gamet veel! Dit is de top 10 beste games van 2016 volgens Jimmy Kemkes!

  Total War Warhammer Realm of the Wood Elves DLC Review

  Elven spreken tot de verbeelding. Magische wezens die communiceren met flora en fauna en erbij zweren om moedertje natuur te beschermen. Dat kan uiteraard niet altijd zonder een potje knokken gaan. Of dit ras zijn mannetje weet te staan, lees je in de Total War Warhammer Realm of the Wood Elves DLC Review.

  Total War: Warhammer Nieuws

  Nieuwe Total War spinoffs aangekondigd door SEGA

  Total War spinoffs zijn vandaag aangekondigd door ontwikkelaar SEGA. Het gaat hierbij om meerdere games die uitkomen onder de naam 'A Total War Saga'. Hoe de games apart van elkaar gaan heten is niet bekendgemaakt.

  Total War Warhammer 2 in de maak

  Total War Warhammer 2 is onderweg. Nadat vorig jaar het eerste deel uitkwam, is het volgende deel al in ontwikkeling. Dat meldt ontwikkelaar The Creative Assembly.

  Total War Warhammer Call of the Beastmen DLC aangekondigd

  Creative Assembly, de ontwikkelaar van Total War Warhammer, heeft via Steam laten weten dat er een uitbreiding komt voor haar game. De Total War Warhammer Call of the Beastmen DLC biedt een nieuwe stam en verhaallijn.

  Total War Warhammer release breekt records

  Total War Warhammer heeft alle Total War verkooprecords gebroken, dat zegt SEGA, ontwikkelaar van de game. Sinds de Total War Warhammer release zijn er meer dan een half miljoen kopieën verkocht.

  Total War Warhammer servers overbelast

  Total War Warhammer is nu beschikbaar voor PC, maar de servers lijken het enthousiasme van de fans niet aan te kunnen. De Total War Warhammer servers zijn op dit moment niet beschikbaar doordat te veel spelers tegelijk de multiplayer willen uitproberen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.