Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie, real-time strategy & turn-based strategy

  Gemaakt door The Creative Assembly en uitgegeven door SEGA & The Creative Assembly

  9

  Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Artikelen

  Total War franchise - Een langlopende geschiedenisles

  Met de komst van Total War Warhammer stapt de Total War franchise voor het eerst buiten de geschiedenisboeken. Voordat we met deze fantasie setting aan de slag kunnen, is het interessant om te kijken welke periodes Total War hiervoor behandelde en welke unieke features hierbij kwamen kijken. Geschiedenislessen in Total War.

  Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Review

  Japan was ooit een land waarin respect heersde en iedereen zich vasthield aan tradities... Tot het Westen kwam oprukken en het land probeerde te moderniseren. Dat is precies wat er gebeurt in Fall of the Samurai, met heel wat bloedvergieten tot gevolg.

  Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Preview

  Vooruitgang, het is iets waar heel wat mensen niet mee overweg kunnen. Zo was het ook in Japan, toen het Westen meer invloed begon te krijgen. In Fall of the Samurai bepaal je zelf of je trouw blijft aan oude tradities of modernisering zoekt bij de Westerse machten.

  Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Nieuws

  Total War: Shogun 2 Gold Editie vanaf maart verkrijgbaar

  Total War: Shogun 2 is al in 2011 uitgekomen. De game heeft intussen een aantal uitbreidingen gehad en dus is het tijd voor een totaalpakket.

  Total War: Shogun 2 map editor nu gratis verkrijgbaar

  SEGA heeft de eerste officiële Total War Mod onthuld. Het draagt de naam The Editor (TEd) en wordt gebruikt om eigen multiplayer kaarten te maken.

  Creative: 'Huidige generatie consoles te zwak voor Total War'

  De PlayStation 3 en de Xbox 360, de huidige generatie spelcomputers, zijn beide te zwak om een game als Total War: Shogun 2 te draaien. Dat stelt Mike Simpson, studio director bij ontwikkelaar Creative Assembly, in gesprek met de Engelse gamesite Eurogamer.

  Grote patch Shogun 2: Total War nu te downloaden

  Vandaag is er een enorme patch verschenen voor de strategiegame Shogun 2: Total War. Deze kun je binnenhalen om zo je game-ervaring iets te verbeteren.

  Shogun 2 uitbreiding verschijnt op 23 maart

  Total War: Shogun 2 - Fall of The Samurai verschijnt op 23 maart. Dat heeft uitgever SEGA ons vandaag laten weten door middel van een persbericht.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.