Total War: Shogun 2

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door The Creative Assembly en uitgegeven door The Creative Assembly

  9

  Total War: Shogun 2 Artikelen

  Top 5 beste Total War games - Welke steekt er bovenuit?

  Total War Warhammer 2 komt in september uit. Een mooie moment om terug te blikken op de beste Total War games tot nu toe. Welke delen steken echt boven de rest uit?

  Total War franchise - Een langlopende geschiedenisles

  Met de komst van Total War Warhammer stapt de Total War franchise voor het eerst buiten de geschiedenisboeken. Voordat we met deze fantasie setting aan de slag kunnen, is het interessant om te kijken welke periodes Total War hiervoor behandelde en welke unieke features hierbij kwamen kijken. Geschiedenislessen in Total War.

  Total War: Shogun 2 Review

  De eerste Total War game, Shogun: Total War, verscheen in 2001 en tien jaar later brengt Creative Assembly de franchise terug naar de basis om het oude Japan opnieuw te verkennen. Ditmaal met alle nieuwe functies die Total War te bieden heeft. Na een snelcursus Japans ging Joeri aan de slag met Shogun 2: Total War.

  Total War: Shogun 2 Nieuws

  Total War: Shogun 2 dit voorjaar naar Mac

  De historische strategiegame Total War: Shogun 2 van ontwikkelaar The Creative Assembly verschijnt dit voorjaar voor Mac. De port wordt ontwikkeld door de in Mac OS gespecialiseerde uitgever Feral Interactive, zo laat The Creative Assembly weten.

  Bekijk de nieuwe dagelijkse Steam Deals

  De Steam Holiday Sale is gisteren in alle hevigheid losgebarsten, en dus ook vandaag zijn er weer een aantal interessante dagaanbiedingen die lastig zijn om te laten liggen.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  Total War: Shogun 2 Gold Editie vanaf maart verkrijgbaar

  Total War: Shogun 2 is al in 2011 uitgekomen. De game heeft intussen een aantal uitbreidingen gehad en dus is het tijd voor een totaalpakket.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.