Total War: Rome II

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie

  Gemaakt door The Creative Assembly en uitgegeven door SEGA & The Creative Assembly

  8

  Total War: Rome II Artikelen

  Top 5 beste Total War Rome II facties - Wereldje veroveren!

  Met een aantal nieuwe speelbare Afrikaanse facties dat 8 maart uitkwam voor Total War: Rome II, is het een goed moment om te zien met welk volk je momenteel het makkelijkste heerser over de wereld kan worden. In deze top 5 beste Total War Rome II facties zetten wij ze dan ook voor je op een rijtje!

  Total War franchise - Een langlopende geschiedenisles

  Met de komst van Total War Warhammer stapt de Total War franchise voor het eerst buiten de geschiedenisboeken. Voordat we met deze fantasie setting aan de slag kunnen, is het interessant om te kijken welke periodes Total War hiervoor behandelde en welke unieke features hierbij kwamen kijken. Geschiedenislessen in Total War.

  Steam Summer Sale Tip van de Dag: Total War: Rome II

  Een nieuwe dag, een nieuwe lading aanbiedingen in de Steam Summer Sale. En een nieuwe tip van XGN over de game die je vandaag moet kopen. Dit keer is het Total War: Rome II.

  Total War: Rome II Review

  Met Company of Heroes 2, Fire Emblem: Awakening, StarCraft II: Heart of the Swarm en Pikmin 3 heeft de strategieliefhebber al heel wat moois mogen meemaken dit jaar. Total War: Rome II moet voor velen de kers op de taart vormen. Want wat heeft de Total War serie veel goede titels afgeleverd; Shogun, Empire, Napoleon, Medieval en natuurlijk ook het o zo briljante – misschien wel de beste Total War – Rome: Total War. Met zo’n voorgeschiedenis lijkt deel twee al op voorhand geslaagd. Onbevlekt zullen we in deze recensie oordelen of ie dat ook daadwerkelijk doet.

  Total War Rome II Preview - Lange wachten beloond

  Alweer bijna tien jaar geleden zette The Creative Assembly de strategiewereld op zijn kop met de release van Rome: Total War. Nu moet dan eindelijk de langverwachte opvolger uitkomen. In de tussentijd is er flink wat veranderd, en dat viel te merken tijdens de speelsessie met Total War: Rome II. Meer diepgang, meer opties, meer tactiek en uiteraard veel betere graphics is wat dit nieuwe deel in de Total War serie gaat brengen.

  Total War: Rome II Nieuws

  Nieuwe Total War Rome 2 DLC komt 8 maart uit

  De laatste maanden van vorig jaar brachten veel aangekondigde games en DLC, maar zo nu en dan ook een verrassing. Zo was er uit het niets in begin november het nieuws over een nieuwe Total War Rome 2 DLC die later die maand uit zou komen. En daar komt in maart nog een extra uitbreiding bovenop!

  Total War Rome 2 DLC verschijnt vier jaar na release

  De game is alweer vier jaar geleden uitgekomen, maar dat betekent niet dat ontwikkelaar The Creative Assembly het vergeten is. Waarom? Er komt namelijk weer een nieuwe Total War Rome 2 DLC.

  Pirates & Raiders DLC gelanceerd voor Total War: Rome II

  Plunder het historische Balkan in Pirates & Raiders DLC voor de game Total War: Rome II. Het pakket bevat drie nieuwe speelbare factions met elk een specialiteit in roven of piraterij. Beide specialiteiten beschikken over krachtige soldaten die voor jouw ten strijde trekken.

  Total War: Rome II DLC komt 27 maart

  Later deze maand krijgt Total War: Rome II haar tweede campaign downloadable content waarin je een rol kunt gaan spelen in de oorlog tussen Scipio en Hannibal.

  Total War: Rome II update verbetert balans

  Ontwikkelaar The Creative Assembly heeft een nieuwe update uitgebracht voor haar strategiegame Total War: Rome II. De update wordt automatisch via Steam gedownload.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.